spear head aldım ekstra slotuna malzeme koyamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞΞΞΞΞKAL€ND€RΞΞΞΞΞ tarafından 28 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ekstra slotunu açıyorum tamir robotu vs bişiler koyacam kabul etmiyor
    ana istasyondayım ama bu malzeme bu slota yerleştirilemezden başka bişey demiyor ekstra slotu hiç bir malzemeyi kabul etmiyor

2. Merhaba ;

Çerezlerinizi temizledikten sonra tekrar deneyiniz.

İyi bayramlar.

3. hmm tamam deneyeceğm

çerezleri tarama verilerlni falan temzledim yine olmadı yaaa

farklı bir tarayıcıdan girdim yine olmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2014
  4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konfigürasyon bölmünden 2 konfiyide silin yeniden deneyin.
    komf.png

Keyifli Forumlar.

5. ben de bunu Vengeance alarak denedim aynı sorun bende de var , çerezle vs. düzelmiyor.

6. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmındaki Güncel konfigürasyonu sil butonu ile 1 ve 2. konfigürasyondaki malzemeleri çıkartın.

Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman kısmına gelerek malzemeleri yerleştirin.

Eğer olmazsa bir önceki işlemleri tekrar yapıp tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip tekrar deneyin.

İyi forumlar.

7. Sayın Mod'um acemi oyuncu değilim biliyorum o tuşa tıklayınca silindiğini fakat olmuyor :)

8. Merhaba ,

Bu zamana kadar bu sorunu yaşayanlara hep aynı şeyleri yazdım ve hepsi sorunu halletti. Alternatif çözüm önerilerini yazdım. Eğer yine olmuyorsa başka bir sorun olabilir.

İyi forumlar.

9. Hayırlısı Mod'um pek üzerinde durmadım Vengeance'yi kullanmadığımdan ama Support ile iletişime geçeceğim en yakın zamanda , teşekkürler :D

10. Merhaba ,

Rica ederim fakat dediğim gibi bu zamana kadar bu sıkıntıyı yaşayanlara hep bunları söyledim. İlk aşama işe yaramazsa çerez filan temizledikten sonra düzeliyordu.

İyi forumlar.

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  11. Cloud

Cloud User

Bendede leonova geçtiğimde olmuştu.
    pcye reset attım düzeldi

12. Merhaba;

Konuya gerekli cevap verildigi uzere kilitlenmesi uygundur.

Iyi bayramlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.