Spearhad işaretlendiğinde kamufule

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, 1/4 haritasının ortasında Spearheadı işaretleyip ateş etmeye başladım. Spearhead haritanın ortasından sol alt köşeye (port bulunmayan köşe) kaçarken gemi yeteneği olan kamufule ile gizlendi. Peş peşe giderken baktım ki düşman artık bende seçili durumda değil. Geminin önü (normalde duşmanı seçtiyseniz geminin önü düşmanın olduğu yöne dönüktür) düşmana dönük değil.

Gemi yeteneği ile kamufule olunca bu seçim ortadan kalkıyor mu ?
    Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kamufulaj yeteneğini kullandığında işaret ortadan kalkar. Gemi düşmanı işaretleyip sıkarsanız düşmana dönük kalır.

İyi Forumlar.

3. Sparhead ' ın kamuflaj özelliği zaten aktifleştirildiğinde , Mini haritadan dahi kullanıcıyı gizler.

İşaretliğiniz Sparhead gizlilik özelliğini açarsa , başlattığınız saldırıda otomatik iptal olur diye biliyorum

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Cevap için teşekkürler, umarım öyledir. Öyle ise bu epey bir avantaj sağlayacağını düşündüğüm için bir tane almayı düşünüyorum. :))

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz. :)

Başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  6. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Emeğiniz için teşekkürler. Cevap tatminkar kilitleyebilirsiniz.

7. Merhaba ,

Uzman FM adına bende teşekkür ederim.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.