Destek spearhead almalimiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar merhaba ben bir konu hakkinda desteginize ihtiyacim var

Gemim goli 7 lf-3 13 lf2 2 bo2 20 bo1 full hiz (sadece 1 konfig full)7 flax 3lvl pet oto toplama ve hammadde toplama var levelim 14
    Gunde 1-2 saat oynayabiliyorum ve fazla uri kasamiyorum gorevleri yapmaya calisiyorum arada da palla yapiuorum ama cogunlukla beni dusman sirketler kesiyor bu yuzden spearhead almayi dusunuyorum ne dersiniz spearheadle fazla uri kasabilirmiyim yoksa goliyle devam etmelimiyim

2. pet almadan önce gemiyi biraz daha sağlamlaştırsaydın iyiydi cünkü petin yakıtı ucuz olsa bile 1. seviye modüller iş yapmıyor petin lwlini arttırsan bile diğer modül yuvalarını açmak ve yüksek seviye modüllerini almak çok pahalı keske pet almadan gemine yüklenseydin bende 14 lwlim ve goliye 4 haftada 23 adet lf3 4 adet iris 4 adet flax 6 adet b02 15 adet gn7900 jenaratör 6 lwl pet yaptım ve 20 adet lf3 ve 15 adet jeneratörden sonra pet aldım pete lwl kasarken iris ve devamı geliyor 8 lwl olunca pet yuvalrını ve modüllerini açmayı planlıyorum peti nekadar geç alırsan yada erken alsanda nekadar geç pete yüklenirsen okadar iyi goli kalsın bence skylabın düşük lwl ise skylaba yüklen günde 6.8m credi alıyorum sadece skylabtan gemiye aktarma yaparak ve müzayedeyi iyi takip edersen 2 günlük skylab parasıyla yaklaşık 13.6m crediye 1 adet lf3 alabilirsin yada hergün 1 adet b02 kalkan alabilirsin skylab parası ile

3. Katlayıcı varsa pvpde toplarken biraz hızlanmanı sağlar. Pusat kovalarsa hiç bir şekilde kaçışın yok zaten.

4. kaçış istiyorsan veagance + şimşek tasarımı al ondan hızlısı öbür tarafta :D

5. öncelikle cevap için teşekkürler benim pet almadaki düşüncem palla vede kutu toplamaydı ama daha sonradan da pişman oldum gerçekten de masrafı çok ama palla da gerçekten işe yarıyor benim düşüncem spearhead için leo gibi gibi seri uri kasabilirmiyim sizce

6. hızları arasında pek fark yok yaklaşık aynı miktarlarda kasarsın ama şimdi büyük ihtimal ile gemiyi uri ile açıcaksın sanırım 45.000 uri az değil bence açma 45.000 uri az bi miktar değil onun yerine hızlı istiyorsan leo al derim açık arttırmadan 1-2 milyon crediye alırsın

7. peki daha hızlı uriyi goliyle nasıl kasarım

8. [L]ight

[L]ight User

kardeşim lon cek döne döne kese bilirsin
    2-3 kişilik lon gurupları yapın lon kesin
    ben 13 levelden beri(1 iris 6 lf3 2 e.klkan 5 e.hız) lonu tek kesiyorum yani yapılınca yapılır

9. tamam öyle yaparım o zaman cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.