Spearhead gemisi ile neler yapılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 45 k uri verip bi spearhead aldım ve açıkcası hiç beklediğim gibi olmadı spearhead ile ne yapabilirim 45 k uriyi en kısa zamanda nasıl geri kazanabilirim kısacası bu gemi ile ne yapılır çok boş bi gemi cevap veren yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

2. kutu ve pala toplanir

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  3. cevabın için çok sağol başka işe yaramazmı

4. Geminin tek özelliği kutu veya Palladiumda Keşif yeteneğini açıp düşman görmek bide düşman güçlüyse Mükemmmel Kamuflaja girip kaçmak...Palladium toplayıp 1 zeta kapısı açsanız zaten 45 k uri çıkar.Palladium için Pet alıp Hammade toplayıcı 3 te alabilirsiniz.Ayrıca kenarda başka şeyler izlerseniz ve o arada petle toplarsanız hme sıkılmazsınız hem de saatte 1500 palla toplarsıınız.Deposu da küçük oldugundan sıkılmadan deposunu fulleyebilirsiniz.Ayrıca katlayıcı alırasnız da PVPlerde kutu toplayabilirsiniz.

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  5. arkadaşlar ben de aldım bu gemiyi herkes palada çok iyi olur diyor ama ben venomla uzaylıları anca kesiyorum tamam düşman saldırınca kamufle olup kaçıcam da korsanlara karşı 5 lazer slotuyla napabilirim açıkçası venomu arıyorum korsandayken???

6. Bu durumda uzaklara kaçıp korsanların peşini bırakmasını sağlaman gerekiyor.

Konuya gelirsek arkadaşlarmızın dediği gibi kutu ve pallada işe yarıyor. Ek olarak Spaceball'da düşman portalında bile olsa işe yaramakta (kamu şart).

Full dizili adam spacede spearheadla kesiyordu bizi ama şimdi pusat çıktı :)

7. bu gemiyle çok güzel palladium toplarsın eğer güzel nap ları olan bir klana girersin..Ayrıca Şuanda etkinlikten dolayı çok güzel kutu toplarsın

8. Aliens

Aliens User

Bu gemiyle çok güzel kutu ve Palladium toplarsınız. Ayrıca klan savaş istasyonu korurken Son derece işe yarar. Yetenek felç ediciyi aktive ederseniz karşinizdakini klanınıza veya grubunuza açık hedef haline getirebilirsiniz. Özellikle Citadel, Aegis, Sentinel ve Spectrum'lara karşı mücadelede olmazsa olmazdır. Onun dışında pek bir işe yaramaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.