Spearhead hakkindaki gorusleriniz!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =ΛŤØ௱-ҚΛ尺ɪЛㄈΛ= tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Spearhead'in droitlere kalkanmi lazermi koyayim

1. Kesinlikle.KALKAN KOY (sebep )

90,9%
  2. Kesinlikle.LAZER TOPU.KOY (sebep )

9,1%
  3. Her IKISIDE FARK ETMEZ (sebep )

18,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERHABA ARKADASLAR;
    Yakin zaman icinde spearhead alacagim gemi hakkindaki dusuncelerinizi merak ediyorum spearheadi. En VERIMLI nasil kullana bilecegim hakkinda destek olursaniz sevinirim. Goliathim var simdidide bu gemiyi almayi dusunuyorum ama dp si 100.000 buda canimi.sikiyor gemiyi alinca.bu acigi nasil.kapatabilirim ???

Onerileriniz benim icin cok onemli hepsini dikkaate alacagim!

Kucukte bir anket hazirladim cevaplarsaniz sevinirim!
    Not: ben kalkan taraftariyim!!!

2. Optimus312

Optimus312 User

Spearhead=kutu kalkan koy gerci pvp de dusman yakalrsa kalkanda kurtarmaz ama ben gidip radyasyona kendimi imha ediyorum

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

4. Spearhead kasılma gemisi olmadığı için lazer koymamalısın. Spearheadle iyi kutu toplandığı için gemi full hız droitler full kalkan yapmalısın.

5. Spheared gemisi casus gemisidir.Hizi promerium beslemeli en fazla 588 olur.(cark ucus duzenini saymaassak).Darbe pauni lazer slotlari cok azdir asla kasilma gemisi degildir ve olamaz.Bu gemiyi palladium veya kutu toplarken kullanmaliisiniz.Ve jeneratorlere ful hiz,diroitlere ful kalkam koymalisiniz.Ayrica yetenekleri sayesinde cogu kisiden kacabilirsiniz.En onemli kacis yetenegi;Mukemmel Kamuflaj suresi=30 saniyedir.Ve sizi kamufle eder hatta kucuk haritada bile sizi kimse saretliyemez(kutu veya palladium toplaninca kamuflaj gider).

6. Ama ben bu gemiyi iyi savasir diye alcaktim! 31.000 uri var napim onu golimde var

7. Bende vardı dp si çok az ama kutu ve pala için gayet iyi bir gemi

8. Goliath var bende simdide spear. Alcam deger demi uriye amacim uri kasip goliyi fullemek
    Golide.olanlar
    1 lf3
    14 lf2
    4hiz en pahali olan credili
    Kalani kalkan en pahali kredili

9. Suan icin sphered almayin.Alacaksaniz da katlayici alip(1 hafta =3.5 tl)
    Pvpde kutu toplayin saatte 7000 uridium kasarsiniz.

10. Katlayici varken 15bin aldim 30bin oldu napim simdi?

11. Katlayici o demek segil katalyici alinca avantaj kutularindan cikanlar 2 ktina cikmakta.

12. Ben se
    Ben seyi deyom happy mappy bise varya uri alinca x2 veriyo onu!

Benim spear almamin amaci kutu toplayip lf3 fullemek gemini icini full kalkan droit de silah koy mah yada aynisin lf3 kasip geminin icini ful kalkan droitt ful lazer yaparim speara ne dersin ?

13. Kardesim lf3 falan al ne spheredi daha lf3 1 tane diyosun leonov ile mordon saimon falan kes anca oyle gelisirsin hatta cok cok uzun surer gelismen bu dekilde diger yolunu soyluyorum sen happy hour diyosun..

14. Oke ! :D
    Tama ozaman lf3 aliyom?

Son düzenlenen: 4 Eylül 2015
    LastShot12345 bunu beğendi.
  15. Luciferr

Luciferr User

En iyisi lf3 al goliyi birak leoya gec surekli mordon saimon kes onune gelen kutuyu topla.İyi oyunlar.

nail1454 bunu beğendi.
  16. leonow + kutu topla + yartık kes ki ben ful+ful sayılırım ve eski harita gorevleri için leonow diziyorum neden dersen roketler 2 kat artıor eski haritada çok iyi bide göruntusu güzel

17. takemyhard

takemyhard User

bence kastığınız bütün uriyi elit ekipmanınızı geliştirmek için harcayın...elit ekipman derken lf3 elit ekipman değldir unutmayın... geliştirme sıralamasını şöyle yapın... 1. elit rokettatar 2. irisler 3.elit kalkan (bo2) 4. lf4... bu ekipmanlarınızı geliştirirseniz sonra gemilerin ve özelliklerinin faydalarını araştırmaya başlarsınız... yani oyundan gerçekten keyf almaya başlarsınız :) iyi oyunlar

18. Tom_Cat

Tom_Cat User

lf4 ful ise güzel kesi
    ne için kullanacağınıza bağlı.bu şartlarda hepsi uygun.

19. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Bence her ikiside farketmez niye dersen diroitlere ikisindende 1 er tane koyarsan bence daha karlı olabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.