Spearhead ile ilgili bir soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liberty34 tarafından 24 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liberty34

liberty34 User

spearhead gemisi özelliklerinde hedef alınmasını engeller ve haritadan siler yazıyor. Bu özelliği kullanmak için herhangi bir şey gerekiyor mu yoksa satın alır almaz ek bir şey olmadan kullanabiliyor muyuz. Ayrıca bulunduğum serverda devamlı baskın oluyor ve kamuflaj kullansam da iyi oyuncular tıklayıp kolayca patlatıyor. Spearhead kullanırsam beni seçip patlatabilirler mi yoksa ölmem imkansız mı? Uridiumu zor topluyorum o yüzden harcamadan önce emin olmak istedim.

2. TEHLİKE

TEHLİKE User

Gemiyi aldıktan sonra gemi yeteneklerini ekstra bir şey almadan kullanabilirsin. Aslında ben sürekli spearhead kullanıyorum ama seçip seçemeyeceklerini bilmiyorum normal kamufilaj kullanıyorum çünkü

liberty34 bunu beğendi.
  3. mükemmel kamuflaj yeteneği seni haritadan siler özelliği bu tıklamya gelincede bu konuda bi bilgim yok

liberty34 bunu beğendi.
  4. TEHLİKE

TEHLİKE User

Bu arada eklemeyi unutmuşum gemiyi almadan önce bilmende fayda var yeteneklerinin de süresi var. Yani kamufilaj yeteneğini kullandın ama süresi 30 saniye mesela. Sürekli değil yani haberin olsun

liberty34 bunu beğendi.
  5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Gemilerin özelliklerini kullanmak için extra bir şey gerekmiyor.

Gemiyi aldığınızda kullanabilirsiniz.

Mükemmel kamuflaj özelliği sizi haritadan siler ve özellik süresince işaretlenemez hale getirir.

İyi forumlar

liberty34 bunu beğendi.
  6. liberty34

liberty34 User

mükemmel kamuflaj yeteneğinin süresi olduğunu bilmiyordum. süresi ne kadar ve tekrar kullanmak için geçmesi gereken süre nedir

7. elite 45 saniyesi var diğerlerini bilmiom :D

8. TEHLİKE

TEHLİKE User

Tasarımsız spearheadın kamufılaj yeteneği 30 saniye sürüyor. Ardından tekrar yeteneği kullanabilmek için 5 buçuk dakika beklemek gerekiyor

9. liberty34

liberty34 User

sağolun çok kullanışlı gelmedi bana fiyata göre.baskına geldiler mi gitmiyorlar 30 saniye kurtarmaz beni :)

10. Ayrıca kargo kutusu, avantaj kutusu ve hammadde toplayınca mükemmel kamuflaj bozuluyor :)

liberty34 bunu beğendi.
  11. liberty34

liberty34 User

Biraz fazla taktiksel herhalde. Yeni oyuncular için uygun görünmüyor.
    Konuyu kapatabilirsiniz isterseniz modlar. Teşekkürler cevaplar için, bilgilerimi aldım.

12. Fullseniz gruplu savaşlarda keşif için kullanırsınız. Ama en çok kutu toplamada kullanılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.