Spearhead mı pet mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolyoz33 tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolyoz33

kolyoz33 User

Benim goliath ım var full lf3 şimdi ben spearhead almak istiyorum çünkü yetenekleri cazip geliyor ama almak istemiyorum çünkü dayanıksız görünüyor
    Pet almak istiyorum çünkü kutu toplatıcam
    Pet almak istemiyorum çünkü herşeyi uriyle
    Bide bi sorum olucak full lf3 7flax 1iris spearhead kaç k vurur? ve hangisini alayım spearheadmı pet mi alayım

2. pet al tabiki spheard kasılma gemisi değildir :) bende var kullanmıyorum paladyumda kullanılan bir gemi pet al onun yerine az da vurursun. yetenekleri biraz güzel ama öyle çok değil. hem açık arttırmadan da alabilirsin. sen şimdilik pet al

3. kolyoz33

kolyoz33 User

4. pet alıp ona seviye kasman lazım bu yüzden spaerhead ı biraz ileri tarihe ertelemen gerekiyor. sepromlu 3500 4000 falan atarsın.

5. Her ikisi full olarak bende var, spearhead artık bitik bir gemi, asla kaçamazsın pusatlardan tıkladığı anda bittin. Pusat al dişini sık, spearhead in hangarına pusat koyacağım bende. PET i aldığın anda uzun vadeli harcama yapacaksın ona, al al bitmeyecek protokoldür, modüldür, slot açmak için uri vereceksin, bitirir seni. Full adamı dahi bıktırır ilk alındığında, çok para dökmen lazım.

6. kolyoz33

kolyoz33 User

Pusata vercek para yok

7. Valla pet almalisin ben pet aldim 3 gunde 8 level yaptim oyle duruyo icine kutu toplayarak 9 radar aldim+kamikaze3+oto toplayici 3+hammadde toplayici 3 su an peti birakiyorum pallaya o topluyo ve saatte 40-50 gg topluyo giden yakitte 1200 yakit o yuzden 8 level yap birak daha arttirma sakin

8. kolyoz33

kolyoz33 User

levelini görevlemi kasayım npc keserekmi hangisi daha kolay olur

9. Tabikide görevle kasmalısınız.NPC için Battleray,Century Falcon,Cubikon gibi yaratıkları kesmedikçe kolay kolay artmaz.Sizin leveliniz 15 levelden yüksekse 1-2 günde Petiniz 8 level olur.

10. kolyoz33

kolyoz33 User

14 levelim

11. WolfWar

WolfWar User

Pet al her işe yarar :D

12. Peti hemen alın.2günde kasarsınız 8levele.Ve sakın ama sakın 8 levleden sonra geliştrimeyin yakıtı çok hızlı bitiryor.Benim 8 level,içinde 9 radar var saatte 1200-1800 yakıt harcıyor.

13. kolyoz33

kolyoz33 User

yakıt pahalımı

14. WolfWar

WolfWar User

0.25 Uridium biraz pahalı.

15. kolyoz33

kolyoz33 User

oha süper koş pet almaya :)

16. 0.25 uridium az değil hee :D Sen az sandın ama değil 15level bi pet dakikada 80yakıt harcıyo tabi 8 levelde bırakırsan 30-40 yakıt

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.