spearhead palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

merhaba, nette epey araştırdım fakat iki konu hakkında bilgi bulamadım. Bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

1) spearheadın kamufule yeteneği palladium toplarken bozuluyormu. Normal gemilerde kamufule ile palladium toplanan sisli bölgeye girdiğimizde kamufulemiz bozuluyor peki spearhead yeteneği olan kamufulede bozuluyormu.

2) spearhead 8 iris ile nekadar vuruş gücü vardır. Hesaplarıma göre 2000-3000 arası besleme ile olması gerekirken karşılaştıklarımın hepsi 30000-45000 vuruyor bu normal mi?

Birde gelişim süreci içinde biri için spearhead almak mantıklımı fikrinizi paylaşırsanız sevinirim..

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

1-) Evet paladium alanına girince kamuflelerin hepsi bozulur

2-) Evet Normaldir ekipmanlarında geliştirme olabilir

iyi forumlar

3. Ancasin

Ancasin User

Andromeda modumu düzeltmek istiyorum.

1. Paladiumda sisli bölgede her kamuflaj bozulur, burası evet. Ancak spearheadın mükemmel kamuflaj özelliği kullanılabilir, bayadır palaya gitmedim ne kadar süre kaldığını hatırlamıyorum ama sisli bölgede yetenek süresi boyunca kamufle olabilirsin. Ancak birine sıkarsan veya paladium toplarsan kamuflen kalkar. Sisli bölgede birçok defa ema+yetenek yaptım, denedim ve gördüm.

2. Doğru düzgün vurmuyor, vuruş düşünüyorsun hiç girme spearheada :D

Spearhead genelde kutu ve paladium toplamada işe yarar, bunlar için alacaksan güzel gemi, tavsiye ederim.

4. Andromeda modu düzeltmek her yiğidin harcı değil hatırlatırım ! :D Ekleme yapacak olursak elite tasarımınıda alırsan alışverişten paladium için süper bir gemin olmuş olur

5. Ancasin

Ancasin User

Kötü birşey demedim hepimiz insanız hepimiz yanlış yazabiliriz :)

6. yok şaka yaptım andromeda modla aramızda bi espri de bu mesajımı görürse umarım beni öldürmez :D

7. Ancasin

Ancasin User

Aranızdaki espride benimle yürüme o zaman :)

8. Merhaba ,

Spearhead mükemmel kamuflaj özelliği çalışmış olsa bile süresi kısa olduğu için çok işe yaramayacaktır.

İyi forumlar.

9. emredersin :)

10. Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.