Spearhead uygun mu?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ateistkeci tarafından 2 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Merhaba,

PvP haritasında kutu toplayarak kasılmak istiyorum şu an Vengance ve Kamuflaj CPU kullanıyorum bunun yerine Sperhead almam bana daha fazla getiri sağlar mı? Görünmezlik yeteneği süreli mi yoksa biz bitirene kadar mı?

Yardım edenler için şimdiden teşekkürler.

2. Gemi özelliği süreli. birde sanırım azalan getiri güncellemesinde orayada el attılar herhalde yani 3-4 saat sonra verdiği uri ler düşecek. oyunda şuan yapılabilecek en iyi şey 3 kişilik ekip olup LOW yapmak yada PALLADİUM toplamak yani kısacası bizim gibi normal oyuncuları başka bir oyun tarzına teşvik ediyor. kısacası almana gerek yok 3 saat için

Son düzenlenen: 2 Ekim 2019
  3. Ben vega ile 576 hız yapmıştım 2gün önce spearhead aldım arttırmadan 588 oldu pek bi fark yok görünmezlik yeteneği 30 saniye sürüyor diğer yetenekleri saldıran olursa bazen kaçabilmemi sağlıyor onun dışında pek fark göremedim ben

4. Aralarında pek bir hız farkı olmadığından sperhead almanıza gerek yok. Görünmezlik özelliği de belirli bir süre oluyor ondan sonra 4-5 dakikalık bir bekleme süresi vardı sanırım. 4-5 dakika olmasa bile bir süre bekliyorsunuz yeteneğin geri açılmasını. Her türlü kamuflaj cpu kullanmak zorundasınız. Tek karınız 12 puan fazla hız olacaktır.

5. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Spearhead gemisinin maksimum hızı vengeanceden daha yüksek olduğundan dolayı ve saldırı anında daha rahat kaçabileceğinizden dolayı spearhead gemisi sizin için daha avantajlı bir gemi olacaktır. Ancak Uridium yerine Kredi ile açık arttırmadan almanızı öneririm. Aralarındaki fark uçurum olmadığından dolayı mecburi olarak da görmemenizde fayda var, eğer fırsatını yakalarsanız alabilirsiniz. Aksi taktirde aynı şekilde vengeance ile devam edebilirsiniz. Kamuflaj kullanmanızın sizin için çok büyük bi rahatlık olacağından dolayı kamufle bozmadan toplamaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. ateistkeci

ateistkeci User

Teşekkür ederim,

Konuyu kilitleyebilir miyiz acaba?

7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.