Spearhead ve 5/3 pala.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŠђДđΘω»«ωΛ®®!ΘЯ™ tarafından 22 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm;
    3 sorum olacak;
    1. Spearhead ile 5/3 de bulutun içine girip kamufle özelliğini açsam yetenek çalışır mı?
    2. Eğer açılmaz ise petim hammadde toplarken görünür ve gemim açılır mı?
    3. Bunların dışında bulutun yanında kamufle yeteneğini açsam peti toplamaya bıraksam yetenek bozulurmu; bozulmaz ise petimde görünür mü ?
    İyi Forumlar...

2. Merhaba,

1. Kısa süre çalışır. Hemen geri bozulur.

2. Kamuflenizin açılacağını söyledim zaten :)

3. Yetenek bulutsuz alanda bozulmaz ama süresi vardır. Çoğu insan bu şekilde yapıyor zaten. Petiniz görülebilir fakat bu pek bir şeyi değiştirmez.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2015
  3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

1)evet yetenek açıkken olur hatta başkasının petini kesip kamufle oluyorum açılmıyor kısaca kamufle bulutunda yetenek kamuflesi kalkmaz tabi saldırmazsan ve süre bitmezse
    2)eğer kamufle yeteneği açıksa bonus kutusu taş veya çöp toplarsan açılır
    3)bozulmaz ama yeteneğin süresi var

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bulutlu yerde normal kamufle açarsan bozulur ama spearhead ın yeteneğini açarsan bozulmaz. Spearheadın yeteneği ister bulutun içinde ister dışında ol petin genede görünür. Eğer hammadde toplarsan veya bişeye saldırırsan spearheadın kamuflesi bozulur.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.