Spearhead Veteran hangi geminin tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spearhead Veteran kazandım acaba hangi gemi ile kullaanabilirim şu an ki gemim leonow nostromo ve big boyu denedim ama tasarım gözükmedi yardımcı olursanız sevinirim iyi oyunlar iyi formlar

2. ismindede belirtildigi gibi sperhead tasarimi o gemiye sahip olunca gorunecektir

birde o tasarimi nerden nasil kazandiniz acaba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2015
  3. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Tasarımı kullanabileceğiniz gemi "Spearhead" dır.

sp.png

Keyifli Forumlar.

4. mmo oynuyorsunuz :) ben eic haritalarini daha cok seviyorum harita duzeni acisindan

5. Günlük açık arttırmadan kazandım pearheadGemilerShape0796.140.000[​IMG]Spearhead VeteranTasarımlar■usŧά.__...1.210.034 big boy veya nostromo ile kullanabilirsiniz yazıyordu . o yüzden sordum

6. kac bastin anlasilmiyor foto kaymis galiba

7. 1.200.000 basmıştım

8. 1 m nasil aldin hayret helal olsun.

birde o gemiyi almak mantiklimi ya ne icin kullanilir tam full degilim ne gibi isime yarayabilir

9. 2 kat hızlı roket atıyor . ve tp verme özelliği var

10. nasil tp verme tasarimsiz halidemi ?

11. Spearhead için % 5 tecrübe ve şeref puanı bonuslu veteran tasarımı. Ayrıca bu tasarımla iki kat fazla roket ve 2000 ek lazer bataryası birimi alabilirsin.

12. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Geminin veteran tasarımı % 5 tecrübe ve şeref puanı bonusu vermektedir. Tasarımsız haliyle bu bonuslardan yararlanamazsınız. Detaylı özelliklerine ve tasarımlarına dükkandan da bakabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

13. Teşekkürler.

yeni gelen droid dizilimlerinden hangisi alinmali acaba hepsinin kotu yani cok fazla

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.Bu konuda sizi daha öncede uyarmıştık.Lütfen bu konuya duyarlı olalım.

Keyifli Forumlar.

15. Vega veya spearhead isen burgu almanı öneririm (lazer ve motorun full olmalı). Gemiye 0 kalkan koyacaksın. Pusat, şimşek, spearhead çok iyi bu konuda. Hızına güvenip gizlice 5'li roketlerle gireceksin. Tabi çok hızlı olman lazım. Adamı öldüremezsen sıkıntı olur. Spearhead ile bunu denemen için en azından 8 iris olmalı (lazeri çok az), spearhead hem çok hızlı (tasarımsız vegadan hızlı), hem de görünmezlik ve diğer özellikleri var. Teorik olarak mükkemmel taktik fakat deneyemedim daha full elit değilim.
    Spearhead tasarımını o paraya alan arkadaş baya şanslıymış :D

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2015
  16. Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. Ben eski oyunculardan olduğum için yeni icatları bir türlü anlayamıyorum. İhaleden Spearhead Veteran tasarımını aldım fakat goliath olan gemimle nasıl değiştireceğim onu bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese kolay gelsin.

17. Spearhead gemisi lazım veteranı takmak için.

18. Merhabalar;

Öncelikle açık arttırmadan veya dükkandan Spearshead gemisini alıp hangarınıza yerleştirmeniz gerekiyor.Daha sonra Hangardan envanter bölümünden spearsheadı tasarımlarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

19. aries123

aries123 User

Oncelikle oyundaki yazım hataları yuzunden bir yanlıs anlama durumu olmus. Birincisi: Spearhead veteran tasarımı roket hızını etkilemez
    2cisi:2.000ek lazer bataryası gibi birsey yoktur bunlar yazım hatalarıdır.
    Spearhead veteran tasarımı %5 tp ve %5şp vermektedir sadece. Bu tasarımı kullanabilmek icin spearhead gemisine sahip olmanız gerekmektedir. Başka herhangi bir gemi ile kullanamazsınız.

20. Ben açık arttırmadan Spearhead Veteran türü gemiyi aldım fakat hangarıma falan gelmedi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.