Spearhead veya Pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bir-zamanlar... tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim yaklaşık 50000 uridyumum var global amerika 2 de yeni açtım hesabı sizce pet mi spearheadmı yoksa ekipmanmı. spearhedı hep almak istedim çıktığından beri :D petinde yakıtını karşılayabilirim zaten peti kamikaze ve oto toplayıcı için almayı düşünüyorum ekipmanda şu

Goli
    5 LF-3 gerisi LF-2
    4 Bo-2 gerisi A03
    En iyi Kredili Hız
    Skylabdan seprom promerium gönderebilirim
    1 iris 7 Flax

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence pet için acele etmeyin daha çok eksiğiniz var eğer sperhead alacak ve kutu toplayacaksanız evet alın bende sperhead gemisini sadece kutu toplamak için kullanıyorum yoksa vuruşu ile birşeyler kasamaz ve geminizi ilerletemezsiniz bence biraz daha uri biriktirip karar vermelisiniz çünki dediğim gibi daha yolun başındasınız biraz ekipmanınızı tamamladıktan sonra almanız daha mantıklı.

3. teşekkürler modum :)

4. Sakın pet alma, spearhead da alma şimdi hızlar full değilse fulle sonra lf-3leri fullemeye başla.

5. hız diz ilmiş bo2 full ful iris pet 8lvl ardar fln ful talaycı bunlar varsa kutu super olur

6. PET al bence nedenide pete seviye zor kasılıyor 8 lvl yapıp kamikaze 3 üde alırsan hem kapıda hemde kasılırken çok işine yarar

7. pet alınca vip şart

8. İlk olarak elit hızları fulle sonra lf3 lere basla

9. Sağolun yorumlarınız için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.