Spearhead Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Killerrrr1139 tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba sizlere bir konuda ihtiyaç duymaktayım.Gemim Goliath.Şu an elimde 10lf3 6 flax 1 iris var.Jeneratörlerim ise 12 elit hız 6 elit kalkan.Ben oyunda Kutu ve Palladium toplamayı çok seviyorum çok hoşuma gidiyor.Ama Goliyle kaçamıyorum.Aklıma bir anda Spearhead geldi.Yeteneklerine baktığımda aha işte bu dedim :).Hemen oyuna girip 5 6 kişiye sordum ama 1 2 tanesinden olumlu yanıt aldım.Ben oyunda palladium ve kutu toplamayı seviyorum ama olumsuz yanıt verenlerin hepsi npc kesemezsin çok az vurur ve çabuk ölürsün dedi.Npc kesmeyi sevmiyorum zaten kesmeye ihtiyacım olursada arkadaş çevrem çok :) Ayrıca baskınlarda takıma yardım etmeyi ve benden iyi oyuncuları bir anda şaşırtıp kaçmayı düşündükçe almak için dahada hevesleniyorum :D.Ama yinede olumsuz cevap fazla olduğu için içime sinmedi.Bu yüzden burdan siz usta oyunculara sormak istiyorum :). Sizce Spearhead almalımıyım Cevaplarınızı bekliyorum...

2. Artık pusat var spearhead olayı bitti. Pusat almanı tavsiye ederim hız bakımından iyi. Param yok alamam diyorsan kutu toplarken spearhead daha hızlı toplamanda yardımcı olur. Pallada pusatla gelen olursa kaçış yok zaten. Baskında spearhead hiç bir işe yaramaz. Kıasaca kutu toplamak için almak istersen alabilirsin.

3. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Arkadaşımıza ek bilgi olarak Pusat Tasarımının özelikleri buradan.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.