spearhead yetenekleri ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cellatus29 tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cellatus29

Cellatus29 User

mükemmel kamuflaj yeteneğini açınca eskiden 0a iniyodu kalkan şimdi kalktımı bu birde hedef işaretleme ne kadar artırır hasarı

bu arada bi sorum daha var diyelimki bi venom tekillik açtı felç ediciyi açtığımda venomun özelliğini tamamen mi yok ediyo yoksa 5 saniyeliğinemi

4 saat oldu hala cevap yok kapatın siz bu forumu yaw :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2014
  2. Ben hedef işaretleme yeteneğini denedim hasarı hiç etkilemedi klandan arkadaşım krise sıkıyordu 8k yetenek attım hala 8k ve civarında vuruyordu yani bir hayrını göremedim açıkçası :)

Venomun yakınında felç ediciyi kullanırsan venomun özelliği tamamen biter sana daha hasar veremez . Fakat felç ediyici sana venom atan adamın yanında kullanman gerek uzakta kullanırsan işe yaramaz.

3. felç edici yetenek aynı ema gibi :)

4. Mükemmel kamuflajı etkin olduğu zaman eskiden kalkan 0 a iniyordu.Ama şimdi inmiyor.Yeni güncelleme olabilir.Çünkü daha duyurusu yapılmadı.

Ayrıca mükemmel kamuflajın süresi 30 saniye iken 45 saniye olmuş.

5. Merhaba ,

Kalkan değişikliği ile ilgili henüz bir bilgi gelemdi şu anda bir sorun mu yoksa düzenleme mi bilemiyorum.

Hedef işaretleme ile çok bariz farklar olacağını sanmıyorum net bir bilgi yada oran yok fakat tahminen çok belirgin bir fark olmayacaktır.

Venom'un yeteneğini tamamen iptal ederek ortadan kaldırır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.