Spearhead

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЩĪĿĿǤЄƚƚĦЄRЄØИЄÐÂ¥ tarafından 3 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba beyler sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyeceğim ben şimdi spearhead hayranı birisiyim çok seviyorum ama çoğu kişi onunla güçlü olmazsın diyor peki sorum olacak bu adam nasıl bu hale gelmiiş

bu adreste var izleyip cevap atarmısınız bana

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2015
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Sineğin en büyük sorunu darbe puanının az olmasıdır ama adamın herculesleri full olduğu darbe puanı bonusu oluyor + çift darbe puanı güçlendiricisi yapmışsa kolay kolay yatmaz. Çift hasar ve kalkan güçlendiricisi yapmıştır lazerlerinde seprom vardır. Ayrıca %50 yükleme desteği almış olabilir böylece yeteneklerinin soğuma süresi oldukça kısalır. Adam artık full olduğu için bütün parasını EMA, insta 5 li elit roket, tekli elit roket, 50 li kamuflaj gibi savaş malzemelerine harcıyor ki videoda da görüyorsundur. Ayırca teknoloji fabrikası yetenekleri de çok önemli. E tabi sadece ekipman yetmez tecrübe de lazım ki adam muazzam bir şekilde oynuyor.

3. €feuzay

€feuzay User

Seprom 16lwl lf3 ler lf4ler bo-2ler tabi argeden havuc zeus vs. bahsetmiyorum destek cpuları ve cephane...

Birde kaçmayı bilmek gerekiyor videoyu kırpa kırpa veriyor :) 2-3 kişi kesip kaçıp can doldurup öyle atak yapıyor başka türlüde yapılmaz

4. Merhaba,

Lütfen flood yapmayınız.

İyi Forumlar.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Prozen isimli arkadaşımız durumu kısaca özetlemiş.

Gerekli ekipmanları topladıktan ve elit olduktan sonra , ortaya oyunculuk ve el çabukluğu çıkar.

Bu nokta da iyi olan kazanır.

Başka sorunuz yok ise , Konuyu kilitleyelim ?

Keyifli Forumlar

6. TheMaster

TheMaster User

Spearhead vur kaç yapıcaksın.
    İzlemeni tavsiye ederim.
    Ve şunu söyliyeyim spear kadar tehlikeli bir gemi daha yok :)

7. ful+ful bi sphead orta duzeydeki 2-3 goliyi alabılır....bence

8. Merhaba,

Yetenekleriyle full bir goliyi aldığı da olabiliyor.

İyi Forumlar.

9. Herşey için çok teşekkür ederim beyler çok sağolun ben cevabımı aldım :)

10. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.