Spearhead

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ygxx tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ygxx

Ygxx User

Spearhead gemisinin mükemmel kamuflaj yeteneği korsan haritalarındaki sislerde işe yarıyor mu?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Sisli alana girmeniz durumunda kamuflajınız kalkmaz , Ancak Paladyum Toplarsanız , Mükemmel Kamuflaj Yeteneği devre dışı kalır ve kamuflajınız kalkar.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 6 Aralık 2015
  3. Modum yanlışınızı düzeltmek isterim spearheadin mükemmel kamuflaj yeteneğini kaldırmıyor. Palladium toplarsa kamuflaj kalkar.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Emin misiniz ? Yetenek açık olduğunda , Sisli alana girerse , Normal şartlarda kamuflajın kalkması gerekiyor

İyi Forumlar

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Sanırım Güncelleme Sonrası bu hale geldi , Çünkü Ben gemiyi kullandığım ilk zamanlarda kamuflaj kalkıyordu

Arkadaşların belirttiği üzere mesajımı düzenledim

İyi Forumlar

6. Ben sperheadı özellikle kaçmak amacıyla o haritada kullanırdım ve kamu işe yarıyordu diye hatırlıyorum :) Zaten arkadaşlarda kesinleştirmiş konuyu.

7. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verilmiş eğer başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. WolfWar

WolfWar User

Yarıyor fakat hammadde (paladium) toplarsan devre dışı kalır ;)

9. Merhaba ,

Konuya gereken cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.