Spearhead

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 15 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi oyunlar ben açık arttırmadan spearhead gemisinin elitini aldım ama geminin kendisi olmadığı halde gemiyi kullanabiliyorum envanter dizebiliyorum bu normal mi normalse neden diğer tasarımları gemi olmadan kullanamıyoruz? İyi forumlar.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle gemi ve tasarımlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi sizin aldığınız gemi S-Elite. Bu bir gemi. Adı spearhead değil, spearhead gemisinin dizayn edilmiş bir modeli olan S-Elite. Yani spearhead gemisinin özellikleriyle oynanmış. Vuruş gücü ve özelliklerinde oynamalar yapılmış. O yüzden bu bir gemi sınıfına giriyor. Bahsettiğiniz tasarımlar ise, sadece görsellik katıyor. Örneğin Legend A-Elite tasarımı. Bu tasarım, A-Elite gemisine istatistiksel olarak hiçbir şey katmaz. Sadece rengini sarı yapar.

Umarım anlatabilmişimdir aradaki keskin farkı. Gemi istatistiklerini değiştirenler gemi, sadece görüntüsünü değiştirenler tasarım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.