spearhead

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackNexus tarafından 4 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlackNexus

BlackNexus User

:DDDDDDD yarın x3 gelsede kalkan dizsem

2. BlackNexus

BlackNexus User

kalkanları aldım 6 tane kasılma konfide 1.750 k girip 134.500(beslemeli) kalkanım var
    hız konfide 114.000(beslemeli) kalkan 480 hız(beslemesiz) 1.250 k giriyorum 2 konfidede mavi sıkıyorum iyimi

3. DuoTırs

DuoTırs User

Ya bak vega güzel gemi , ama leonov desen değil goli desen alakası yok arada kalmış lakayt bir gemi . Şu halinle vega değilde leonov ve ya goli al vegada geçirdiğin süreye ağlarsın :D

4. BlackNexus

BlackNexus User

goliye bakarım sonra ama yinede iyimi kalkan hız vuruş falan hız proyla besleyince hiç kimse yakalayamıyor beni

5. DuoTırs

DuoTırs User

Doğrudur vegada elit hız beslersen kolay kaçarsın vuruş da fena sayılmaz . Kalkanın da gayet iyi yani ama vuruşunu daha yukarılara çekmen lazım . 17 lf3üm 7 flaxım varken 2700e kadar vurabiliyordum sen de bi 14-15 lf3 yapmaya çalış sonra kalkana devam et bence .

6. BlackNexus

BlackNexus User

şuan peki biriktirdiğim urilerle lf3 mü alayım yoksa 10 tane kalkanmı dizeyim

7. DuoTırs

DuoTırs User

Yarısına lf3 yarısına kalkan ya da hepsine lf3 al .

8. BlackNexus

BlackNexus User

tamam hepsine lf3 alırım o zaman çok teşekkürler

9. DuoTırs

DuoTırs User

Önemli değil yardımcı olduysam ne mutlu bana . :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.