spearhead ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Arkadaşlar oyunda yenı sayılırım
    15 lf3
    5 bo2
    2 irisim
    vipim
    gemim goli ancak ben bu spearhead gemisini alıp kutu toplamak istiyorum sizce mantıklımı olur yoksa zararlı mı olur bide ambar arttırıcı ve vip ile bu gemımın ambarı ne kadar yukselir fikirlenirizi bekliyorum

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Elit hizlarinizi tam degilse tamalayiniz ve bence kutu toplamak.icin ve size sıkıldiginda kacmak icin en ideal gemidir daha seri toplayabilirsiniz ve hiz icin sari tas beslemeyide unutmayiniz.

3. cengizcc

cengizcc User

Hızlarım tam 15 tane elit hız yanı sizce bu gemiyi almalımıyım

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kutu topalayacaksaniz bence aliniz digerbyorumlari beklerim sonra karar verecegim derseniz biraz daha bekleyip yorumlari degerlendiriniz.

5. cengizcc

cengizcc User

33 bın üridyum var :D 42 olana kadar beklicem :D

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hız jenaratörüyle birlikte toplarsanız kesinlike yararınıza olur kutu toplama açısından.Ancak o gemiyle kasılmayı beklerseniz yanılırsınız.Kutu toplama paladium toplama gibi durumlarda etkilidir.

İyi forumlar

7. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

eğer spearhead alacaksan 2. hangara almanı tavsiye ederim ;)

8. cengizcc

cengizcc User

Orası kesin :D

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

2 k ambarın olur bence mantıklı olur ayrıca adam keserken de çok işe yarıyo ben palladium topluyorum sinekle teke tekte aegis , benden güçlü goli kesiyorum ve sana bir taktik veriyim sinekle kaçmak veya adam kovalarken radrasyona girme sakın radasyonun çok büyük kısmı dp ye küçük kısmı kalkana etki eder ve sineğin dp si az olduğundan adam seni rahatça keser az önce bana göre çok güçsüz bi adamla savaştım adamın azıcık canı kaldı ölücekti radrasyona girdi kesti :/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.