Specrum mu Venom mu?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve LoRd_OF_ThE_ShADoW tarafından 12 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Veya başka bir gemi mi?

Merhaba, 25 arge puanının ilk on puanını dağıttım. Diğerlerini tamamlamaya çalışıyorum. Argem şu şekilde.

• Gemi Gövdesi I 2/2
    • Mühendis 1/5
    • Kalkan Enerjisi 5/5
    • Kelle Avcısı I 2/2
    • Gemi Gövdesi II 3/3
    • Acımasız I 2/2
    • Roket Uzmanı 2/5
    • Uzaylı Avcısı 5/5
    • Kalkan Sıklığı 5/5
    • Ayarcı 3/5
    • Kelle Avcısı II 3/3
    15 Lazer avantajından dolayı goli kullanıyorum. İrisler full. 3 Adet LF4 üm var, gerisi full LF3
    Henüz bir uçuş düzen alamadım. Ortalama 6K vuruyorum. (Pet koruma hariç)

Sorum şu:

Sürekli patlatılmaktan çok sıkıldım. Oyun oynayamaz hale geldim desem yeridir. Haritayı düşman bassa server değiştiriyorum. Oyunu günde 10 saatten fazla oynamama rağmen gelişemiyorum. Bu bağlamda daha fazla hasara sebep olarak mı gemimi geliştirme yoluna gitmeliyim ya da sürekli patlatılmaktan kurtulmak için spectrum mu tercih etmeliyim?
    Elbette "karar senin" diyeceksiniz ama tecrübelerinize dayanarak "ben bu hatayı yaptım sen yapma ya da ben böyle yaptım gelişme aşamasında iyi ki yapmışım, çok faydasını gördüm" diyebileceğiniz önerilerin çok faydası olacaktır.

Gemi seçiminden sonra da "şu yönde bir strateji uygula çabuk gelişirsin" diyebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum. Günde en fazla 10 K uri kasabiliyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Başlarda hasarın düşükse Venom alman hasar konusunda yararlı olacaktır, Spectrum daha çok pvp gemisi gibi yeteneği sayesinde bu yüzden Venom almanı öneriyorum,

Tabii eğer modülleri varsa elinde Solace almakta bir seçenektir :)

3. Hasarını artırman lazım kasılma hızını katlamak için,
    Bu etkinlikte solace gemisinin 2 önemli modülünü elde bence başlangıç olarak ( dp ve hasar)
    %15 hasar buradan gelecek. argeyi uzaylı avcısına göre yapman bana göre kasılma hızını arttırır %12 ordan gelir.
    Zeta yapıp ganimet biriktir ve bunları zeus apisi boşverip ful proya yatır (BLde takılıp rinusk kasarak)
    Elit falan hepsini BL de harca.

4. Solace modülleri nelerdir? Ne işe yarar?
    Ayrıca etkinlik dediğiniz nedir. Başladı mı? Nasıl katılabilirim bu etkinliğe?

Ayrıca BL dediğiniz nedir? Orada nasıl kasılabiliyoruz? Daha doğrusu rinusku nasıl kasıyoruz?

5. ateistkeci

ateistkeci User

Modüller geminin normalden daha iyi olmasını asğlıyor bu etkinlikte olan DP ve NPC hasarı modülleri geminin DP'sini%15, NPC'lere karşı hasarını %15 arttırıyor,

Etkinlik şu an Ebedi Kapı etkinliği var etkinlikler kısmından bulabilirsin,

BL x-8 haritasında bulunan bir kapı 17. seviyede itibaren açılıyor ve ilk 10 görevi Prometheus lazeri veriyor

6. İkisinide alma kapıdan byta topla ve 15 npc solace modülünü al, solace elde etmeye çalış.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Size tavsiyem öncelikle solace gemisini alıp etkinlikte de solace darbe ve hasar modülünü almanız olacaktır. Bu sayede hem darbe puanınız yüksek olurken hem de daha rahat kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. crediyle alcaksan suan solace pahalılaşmış olabilir sen yine de modülleri her türlü al köşede dursun fiyatı düşünce alırsın

suan en güçlü gemi solace

9. Neredeyse aynı hardware ile tüm gemileri yapabiliyorum. 120K uri harcayarak malzemeleri tamamlayacağım. Bu bağlamda solaceye yoğunlaşmam gerektiğini anlıyorum ama 6K vurarak etkinlikte nasıl başarılı olacağım bilmiyorum. Bir çok klana katıldım ayrıldım. Kimsenin faydası olmuyor deseniz yeridir görevlerde.

Solace gemisinden sonra burguyu alarak hasarı arttırsam sonrasında modülleri elde etmeye çalşsam mantıklı olur mu?

10. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an Solace ve hasar modülünü alıp sonrasında da burgu alırsan faydasını fazlasıyla göreceksindir

11. Ateistkeçi şu an 6 K vurarak modülü etkinlikten elde etmem mümkün mü?

12. ateistkeci

ateistkeci User

Kapıyı tekrar tekrar yaparsan 2000 Byte elde edebilirsin ve modülü alabilirsin diye düşünüyorum sadece biraz sabır gerekiyor :)

13. Sabır bizim işimiz... :)
    Teşekkür ederim tüm öneride bulunan arkadaşlara. Konu kilitlenebilir.

14. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

bana da başlangıçta spectrum alınır mı yiaaaaaaaaa çöp diyorlardı abi şimdi x6 haritanda cubi kesip kasılıyorsan spectrum on numara gemidir.Şu an ki gemiler içinde seni portala götürecek tek gemidir adamlar 270k vuruyor? venom'un %5'lik katkısını napayım patladıktan sonra kafasındaysan alabilirsin.Şu an diminisher kullanıcısıyım ben Venom'dan daha önce buluyorum dimi'yi bu arada da neyse ki etkinlik falan yapacaksan dedikleri gibi solace iyidir.Patlamayı sıkıntı etmiyorsan diminisher öneriririm ediyorsan spectrum almalısın.

15. Yeterince güçlü olmadığın sürece hangi gemiye sahip olursan ol veya hangi modüllere sahip olursan ol ultra elit bir oyuncu tarafından patlatılmana pek engel olamazlar bence .

Arkadaşların söylediği gibi şuan solace ye gelmiş olan modüller sebebi ile ( özellikle %15 NPC hasar modülü ) kasılmakta çok iyi , yeteneği nano tamiri ile de kendi kendine yetebiliyor , aralıksız npc kesebiliyorsun diyebilirim . DP modülü ile de nano tamirinden çok daha fazla yararlanabileceksin , bu sebeplerden ötürü en kısa sürede solace gemisine ve modüllerine erişmeye çalış , faydasını çok göreceksin . Patlatılma konusuna gelirsek , spectrum yeteneğinden ötürü en mantıklı tercih diyebilirim , patlamadan kaçabilmen mümkün olur , ama kasılma konusunda solace ve solace modülleri ile asla yarışamaz . Benim tavsiyem patlatılmayı göze alıp solace ile kasılmak .

ateistkeci bunu beğendi.