spectral lancer 3 vs lf3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve pedrolarosa tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şuan elimde sanırım geçen senenin etkinliklerinden kalan 10 adet sl3 var ayrıca 10 tane lf3 alabilecek durumum da var sizce bunları satmalı mıyım bazı yabancı forumlarda sl3ün yaratıklara yazdığı değer kadar vurmadığı da söyleniyor ne yapsam bilemedim

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Spectral Lancer III yaratık gemilerine 175 hasar verip oyuncu gemilerine ise 130 hasar verilebiliyor. LF-3 lazerini biliyorsunuz yaratık ve oyuncu gemilerine 150 hasar veriyor.

Satmanıza gerek yok ikisini de kullanabilirsiniz bence.

Bu arada 10 tane daha LF-3 alabilirim demişsiniz. Eğer uridium ile almaktan kast ediyorsanız almayın. Krediyle açık arttırmadan alın daha karlı.

İyi forumlar.

3. Benim mavi sıkma takıntım var da ondan biraz ikilemde kalmıştım ayrıca lf3leri birleştirmeden alacaktım teşekkürler cevabınız için konu kilitlenebilir

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mavi sıkmak istiyorsanız geminizin içine dolduracak kadar lf-3 takın yeter. Kalanlarını droitlere takarsınız.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.