Spectrum için hangi uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .üYe. tarafından 23 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .üYe.

.üYe. User

Merhaba, diroid düzeni için uridium biriktirdim ama hangisini alacağım konusunda kararsızım.
    Normalde daha çok vurmak için Burgu alacaktım ama daha önce Gamma kapımı kaybettiğim için bu sefer yeterli bir şekilde girip kapımı bitirmek istiyorum. Gammada pek lazer atışı yapmayıp kamikaze kullanacağım için vazgeçtim.

Bu yüzden Spectrum yeteneğini kullanarak yaratıkların arasına girip kamikaze atıp sağ salim çıkmak amacım. Buna yönelik olarak hangi uçuş düzeni almam gerektiği konusunda kararsızım.

Elmas mı? Kalp mi? Halka Mı? Veya başka fikriniz var mı?

F-07-DI: Elmas
    Uçuş Düzeni
    (100.000 Uridium)
    [​IMG]Maksimum kalkanınızın %1 kadarı,
    her saniye kalkanınıza eklenir.
    Bir saniyede maksimum 5.000 kalkan eklenebilir.
    Darbe puanı %30 düşer.
    F-11-HE: Kalp
    Uçuş Düzeni
    (100.000 Uridium)
    [​IMG]Darbe puanını %20, kalkan gücünü %20 artırır.Lazer hasarı %5 düşer.
    F-14-RG: Halka Oluşumu
    (150.000)
    Uridium
    [​IMG]Kalkan puanı %85 artar.Hız % 5 düşer, lazer hasarı % 25 azalır ve roketler ile roketatarların bekleme süreleri % 25 artar.

2. Uçuş düzenini sadece bir kapı odaklı düşünme bence eğer gama vs kapılar için kamikaze atmaya halka tabii ki ama oyun içinde bu üçünden kalp daha çok işine yarar.Üçü dışında burguyu alırdım ben öncelikli.Bir de her kamikazede özelliği beklemek çok uzun sürer.Bence gamayı pas geç şimdilik yeterli değilse gemin.Zeta yapabilirsin geminin özelliklerini tam olarak yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

3. Aralarında en iyisi kalp bence çünkü halka ilk çıktığında %150 kalkan veriyordu şuan eskisi kadar parasını haketmiyor

4. .üYe.

.üYe. User

Daha hızlı gelişmek için kapı yapmaya odaklandığımdan spectrum aldım zaten daha kolay kami atarım diye. Zeta yapıyorum sürekli. Gamma da açıkken yapmak istiyorum.

Aegis-E, Citadel-E, Spearhead-E, Venom
    PET: 11 Lvl
    Kamikaze 3, Oto hammadde 3, oto yağma 3, Düşman bulucu 3
    Radar protokolü 3 11 tane
    4 LF4, Full LF3 ve BO2 sayısını tam bilmiyorum fazlasıyla var
    8 İris
    Arge 17
    Hiç geliştirmem yok

%85 de az bir miktar değil gibi geldi ama bilemedim yine de

5. İlla yapacağım diyorsan halka al 600-700 k falan olur tahminimce desteksiz gelen uriyle de burguyu almaya çalış
    Baktın 600 700 de yetmiyor destek al kalkan için 1 milyona yaklaşsa yeter bence özelliği beklemeden kamilersin.

6. .üYe.

.üYe. User

küçük bir hesap yaptım gemiye 10 tane diroitlere de 16 tane kalkan taksam 260k ediyor. Halkanın %85'i ile 480k oluyor. Destekle de %25 gelse toplamda 600k kalkan oluyor. Seprom ile de %40 beslersem 840k Kalkanım oluyor. yeterli olur mu sizce?

Elmas ile kalkanımızın üzerine her saniye, maksimum kalkanımızın %1'i kadar ekleniyor demiş. 260k kalkana %25 destek ve %40 sepromla 460k ediyor. Sanırım 460k'nın %1'i 4600 oluyor. Her saniye 4600 kalkan verecek ama bu hangi durumlarda ve bir sınırı yok mu?

Kalp ile 260k kalkana %25 destek ve %40 sepromla 460k ediyor. Kalp uçuş düzeninin %20'si ile de 550k Kalkanımız oluyor. 261k olan dp ise 313k oluyor.

hesaplarımda yanlış varsa düzeltin lütfen az biraz yuvarlayarak yaptım.

Son düzenlenen: 23 Ekim 2018
  7. Bence kalp allmalısın çünkü zeta yaptıkça argen de yükselecek ve darbe puanın desteksiz kalpte 367k olacak

8. .üYe.

.üYe. User

Yalnız Gammada darbe puanımın çokluğu beni koruyamaz bence şayet yanlarına yaklaşmamla beni yok etmeleri bir oluyor. Acaba Spectrumdan vazgeçip Citalel ile Kalp mi kullansam daha mı iyi olur bilemedim :)

9. zor durumda kalırsan insta kullanırsın

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Spectrum yeteneği kullanıldığında lazer hasarınız azalır ancak roket hasarınız azalmaz. İç içe açı düzenini alırsanız roketleriniz daha fazla hasar verir.

İyi forumlar.

11. DeMoNs

DeMoNs User

Kanka bak şimdi halka al citadel diz gemiye 10 hız at 408 hız 10 kalkan irislere 20 kalkan 30 tane kalkan bunu sepromla besle citadelin canıda fazla 550.000 arge yoksa argeyle 600 k yaratıklara kamini at seyehat bas kaç seyehat yeteneğini süreside kısa bunu mesela tallinlerimi kamiliceksin o an diz kamile sonraki bölümde lazer sıkacaksan goli diz lazerle kes kami ihtiyacın olunca yine bunu diz 2 konfinede 30 kalkan 10 hız yap halka doldur ölmezsin kolay kolay netinin flan kopması lazım .:rolleyes::rolleyes:

12. .üYe.

.üYe. User

Modum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim kapı dışında bu diroit düzenini kullanırım. Fakat şu an Gammayı bitirmek önceliğim yaratıklardan tek yememek için.
    Anladım, o halde halka alırsam Hem Citadel hem Spectrumda kullanabilirim sanırım halka daha mantıklı teşekkür ederim hepinizin değerli tavsiyeleri için.

DeMoNs ve VALEYARD bunu beğendi.
  13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Normal şartlarda hepsi derim ama öncelik olarak soruyorsanız ilk başda kalp alın derim.

Uçuş düzenin tek eksi yönü %5 lik hasar kaybı oda bence %35 lik bir karın yanında hiç bir şey gibi duruyor.

Darbe puanı kalkan bonus'undan dolayı.

Keyifli Forumlar.

14. userqq

userqq User

Halka senin için çok erken citadel ve kalp senin işini görür ölmezsin kolay kolay, zor yerlerde insta kullanırsan her türlü yaşarsın.Kalp senin için en iyisi bence.

15. hocam bence ilk alacağın ucuş düzeni burgu olmalı %20 ekstra hasar oyunda çok işine yarıyacak. sadece bir kapı için düşünme yani önceliğin burgu olmalı burgu> kalp> güve> elmas bence alman gereken sıra.

16. kardeş yetenek kllanmadıgın müddetçe ne kullanırsan kullan ancak yetenek kullandıgında tek bir seçenek var oda iç içe açı uçuş düzeni vuruş gücün düşücek roket hasarın artıcak orda hem roket ince ayarını kullanmalısın ve elit roketler kullanırsan rakibin muhtemelen kaçar yada kesersin bu gemiye bu düzen gerekli spectrum sadece %10 ekstra kalkan gücü vermiyor, aynı zamanda Prizmatik Kalkan yeteneği veriyor. Bu yetenek 30 saniye için etkili olacaktır fakat her kullanımdan sonra yenilenme süresi gerekmektedir. Aktive edildiğinde tüm lazer saldırılarını engelleyen başka kalkan kazanacaktır, size gelen tüm lazer saldırıları azalacaktır. Aynı zamanda oyuncunun kendi lazer saldırısı da az oranda azalacaktır. // Diroit kontrol birimini İç içe Açı Uçuş Düzeniyle geliştir.
    Roket hasarını %65 artırır ama geminin darbe puanını %20 azaltır. ayrıca kapı yapmak için okadarda uçuş düzenine ihtiyacın yok bence oyun zaten iyise donmuyorsa gemi nekadar ezik olursa olsun geri geri giderek rahatlıkla köşelere gönderirsin yaratıkları ama donuyorsa yetenekte uçuş düzenide kurtarmaz seni böyle durumlarda yüksek vuruş gücü lazım

17. .üYe.

.üYe. User

Modum %85 Kalkan iyi değil mi 900k kalkan daha iyi olmaz mı Kapılar için sonuçca maksadım sürekli palla toplayıp kapı dönmek kami atıyorum zaten atışlar fazla önemli olmaz.
    Çok erken derken ne zaman alınmalı peki Hercules fulleyince falan mı?

Hocam kapı yapmaya odaklandım bu aralar sürekli zeta dönmeye çalışıyorum bu yüzden vuruşlarımı güçlendirmeme gerek yok petle hallediyorum. ama ikinci uçuş düzenim burgu olacaktır.
    Haklısın baskın yaptığımda bu tekniği kulanacağımdan emin olabilirsin çok saol. Ama tek kapı için değil bu aralar sürekli kapı dönüyorum palladium topluyorum falan. A,B,G ve zeta açık Gammayı da açmışken bitireyim dedim daha önce kaybetmiştim çok üzülmiştüm.

18. Gemınde mutlaka insta vardır 4 kamide gamma tallınler gidiyor 4 sefer insta bassan diroit düzeni olmadan bile bitirirsin o kapıyı önemlı olan tek sefer hasar alıp insta ve kamı atıp kaçman.. halka kesinlikle alma kalp al alacaksanda

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Küçük bir hatırlatma yapayım her ay 1 kez kaybettiğiniz kapıyı support ekibi iyi niyet göstergesi olarak geri veriyor. Umarım bu bilgi gelecekte işinize yarar.

İyi forumlar.

20. .üYe.

.üYe. User

Pekala öyleyse dediklerinizi büyük yaratıklara gelmeden devolarda falan denerim uçuş düzensiz yapabiliyorsam kalp alırım.
    Kapımı oyun sorunlarından dolayı kaybettiğim için supporta başvurmuştum ve iyi niyetle karşılayıp geri verdiler fakat yine kaybettim :D
    Bu bilgiyi verdiğiniz iyi oldu çünkü support yalnızca bir kez bunu yapabileceklerini söylüyordu.

Bütün arkadaşlara verdikleri değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.