Öneri SPECTRUM mu SENTİNEL [ANKET-YORUM]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bence

1. Spectrum

oy sayısı 12
    66,7%
  2. Sentinel

oy sayısı 6
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Yorum yapmak istemezseniz doğrudan ankette seçebilirsiniz en çok oy alanı alıcam

Gemi özellikleri yazayım önce:

Aegis
    2 havoc
    4 lf4
    full lf3
    full b02 (450k)
    full hız (540)
    8 iris
    24 arge (kalın sıkmaya göre dizili)

4 hangar mevcut ( aegis-citadel-spearhead-goliath)
    hangardaki gemilerin tümünün tasarımı mevcut sadece goliathın eksik şuan elimde sadece solace var özel olarak..

Spectrum ve Sentinel arasında kaldım

sizce hangisini almalıyım şuan

2. coder545

coder545 User

spectruma verdim oyu , uriyle alcaksan alma geminin eksikleri var degmez git kutu ac zeta yap

ÖMER.E bunu beğendi.
  3. spectrum sentinele nazaran bence daha iyi yeteneğe sahip savaşırken geç patlarsın sentinelde kalkanı güçlendirir eğer kalkanın biterse yeteneği işe yaramaz tabi kalkanın bitmeden kullanırsın ama yinede ben özellik olarak spectrum diyorum
    ama sentinel görünümüyle ve özelliğiyle on numara gemi yetenek önemli dğeilse sentinel al

ÖMER.E bunu beğendi.
  4. TheMaster

TheMaster User

İkisinide farklı kullanım alanları var bu yüzden ankete katılmayacağım. Sana önerim specturum. kasarken düşman gelirse yakıp kaçarsın. Ama sakın sentinelin gereksiz olduğunu düşünme.

ÖMER.E bunu beğendi.
  5. LorD_SnjN

LorD_SnjN User

pek bişey bilmem ama bence spectrum al sentineli havoçları fulledikten lf4 leri çoğalttıktan sonra al derim ben

ÖMER.E bunu beğendi.
  6. senberk99

senberk99 User

Ben fazla güçlü değilim 3lf4,8havoç var %50 shield %20 damage desteğim vardı.Karşımdaki adamda da %10 damage %25 sheild %20 hp vardı adam ayrıca 21lf4tü ve herküller fuldü 10iristi
    Dün senitnel aldım credi ile yeteneği açtım adamın karşısında vs attık kestim adamı insta+emayı düzgün kullanarak ve sentinelin gerçekten çok iş gördüğünü anladım oyum sentinele...

ÖMER.E bunu beğendi.
  7. ÖMER.E

ÖMER.E User

credi ile almayı düşünüyorum haftalık teklifi alabilecek miktara sahibim onun için böyle bi anket kurdum

8. coder545

coder545 User

sen tasarimi ne amacla kullanacaksin , sentinelin yetenegi 2dk suruyo kalkanlarin %30 az hasar aliyo sab la cubi donerken ve cok guclu olmayan gemilerle vs atarken ise yarar , spectrumu npcye acmazsin ama dusman geldiginde seni kesilmeden porta goturur 1v1 de pek deneyimim olmadi ama ben pvp haritasinda spectruma karsi savasirken yetenek acinca kaciyorum bitince vurmaya devam ediyorum yetenek bosa gitmis oluyo JPA da cogunluk spectrum ama finaldekiler sentinel kullaniyo

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2015
  9. ÖMER.E

ÖMER.E User

klandakilerle beraber baskına gidicez bireysel olarak o kadar gücüm olmayabilir ama zaten kapı yapmaya çalışıyorum her fırsatta hatta şuan bile zetayı açmak için pala toplanıyor elimde gereksiz miktarda çok credi var yaklaşık 40-50 k hasar yapabiliyorum desteklerle bu crediyide bi tasarıma verip alacağım tasarımla savaşmayı düşünüyorum hani durum bu şuan aegis belli bi yere kadar işe yarıyor yeteneğiyle yetenek bittikten sonra pek işimi görmüyor baskında full+full olsam aegis kullanırdımda kesmiyor şuan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.