Spectrum özellik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu spectrumun özelliğinde yazıyor ki kalkanın lazerlerden % 80 daha az hasar alır yazıyor fakat ben denedim kalkan olmadığı zamanda aynı şekilde oluyor yani darbe puanına da etkiyor bu kısacası kalkan değil gemi % 80 daha az hasar alıyor. bunun yazılışında mı yanlışlık yapmışlar yoksa oyunda bug mu var?

saygılarımla...

2. Forumdaki açıklamada;

"Bastion tasarımındaki gibi sadece %10 ekstra kalkan gücü vermiyor;aynı zamanda Prizmatik Kalkan yeteneği veriyor.Bu yetenek 30 saniye için etkili olacaktır fakat her kullanımdan sonra yenilenme süresi gerekmektedir. Aktive edildiğinde tüm lazer saldırılarını engelleyen başka kalkan kazanacaktır,size gelen tüm lazer saldırıları azalacaktır.Aynı zamanda oyuncunun kendi lazer saldırısı da az oranda azalacaktır."

Oyundaki açıklamada;

"Bu tasarım Goliath Battlecruiser'ına yepyeni bir görünüm verecek! "Prizmatik kalkanlama" işlevini kullanarak düşmanlarından gelen lazer saldırılarını zayıflat! Bu aslında kendi lazerini olumsuz etkileyebilir; ama yine de % 10 daha fazla kalkan gücü kazandırır."

İkisindede kalkanın olması gerektiği yazmıyor. Forumdaki açıklamaya göre kalkan oluşturup gelen saldırıyı azaltıyor, yani özelliği açtığında gördüğün kalkan koruyor aslında.

3. oyunda spectrumun özelliğininin üstüne getiriyorum fare işaretçisini bekliyorum yazıyor ki:
    kalkanın yüzde 80 daha az hasar alır.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Görsel açıklamada sorun vardır. Geri bildirim için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.