Spectrum or Diminisher?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »«●DДЯŁД●»« tarafından 21 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Venom, Sentinel, Solace var kutulardan birleştirme parçaları çıktı ve tasarım birleştirmeyi düşünüyorum sizce hangisi daha çok işime yarar?

Gemi özellikleri;
    Aegis-Citadel-Sinek-Solace-Sentinel-Venom
    PET-Kami3 Oto yağma3 hammade toplama3 2 de radar protokol
    Burgu-Güve-Halka
    2Lf4 3Havoc
    24 arge düşmanlara karşı lazer bonusu ve kalkan ağırlıklı
    Elit bol
    Apis Zeus yok apiste 20 parça var
    Tr5 bu arada

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bence spectrum işinize yarar.

Düşman saldırılarında kaçarkende size fayda sağlar.

İyi forumlar..

3. GREED

GREED User

Diminisher geminin dibidir net.
    Ama spectrum da savunma için mükemmel.
    Spectrum tavsiyemdir :)

4. Modum öncelikle cevabınız için teşekkürler
    Sentinel ın gelen hasarı %30 engellediğini biliyoruz peki spectrum % kaç engelliyor, birde lazer hasarını % kaç düşürüyor bilginiz varmı veya ilgili konu varsa yönlendirebilirmisiniz ben aramada bulamadım :/

Evet diminisher bende seviyorum hem kullananda çok ama lazer hasarım güçlü değil bu ekipmana uyarmı emin olamadım azcık lf4 havoc full olsa onu alcam direk :D

5. GREED

GREED User

Spectrum yüzde 80 engeller yüzde 50 hasar düşürür o arada :)

6. Hasarı halkadan bile beter ediyormuş be cubide işe yararmı dersiniz?

7. GREED

GREED User

Savaş hariç hiç denemedim daha :D
    Şahsen ben kübiyi diminisher veya venom ile yanıma bir arkadaşım (@Darion26) alıp ona aegis oynattırıp öyle kesiyorum.
    Gemim hafif hafif yakın gibi seninkine.

Darion26 bunu beğendi.
  8. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın yazdığı cevap doğrudur.

Yeteneği açtınızda alınan hasarın %80 engeller.

Lazer hasarınız ise %50 azalır.

İyi forumlar..

9. Darion26

Darion26 User

Cubikon kestiğini söylemişsin, yanında arkadaşın varsa (Aegis) Diminisher daha kolay kesmeni sağlayabilir. Spectrumu haritalarınız çok baskın yiyiyorsa öneririm sürekli diroit tamir etmekten bir nebze kurtarır.

10. Tabiki spectrum derim ben.Artık sentinel diminisher gemilerinin özelliklerini çok ama çok kısıtladılar 10sn yetnek süresi ne demektir öyle spectrum ve solace şuan en çok kullanılan ve en etkilileri diye düşünüyorum ben.

11. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim, ilk olarak diminisher'a karar berdim cubikonda yardımı olcağını düşünüyorum (aegisin hasarını sevmiyorum) daha sonrada vsler için spectrum alacağım.
    Bu arada konu kilitlenibilir tekrardan cevaplarınız için teşekkürler, iyi forumlar.

12. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Seçiminizi yaptığınızı okumak beni sevindirdi. :)
    İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.