Spectrum-Sentinel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkdaşlar envanterim şöyle:

32 lf3 1 lf4 17 bo2 hız full 24 arge 8 ırıs 1 apis 1 havoc uçus düzenleri elmas güve kalp

Goli nin hiçbir özel tasarımı yok. Bu 2 tasarımdan birini almak idtiyorum.Elimde yeterli uri var.

Sizce bu tasarımları alma vakti gelmiş mi? Gelmişsse hangisini tercih etmeliyim?

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Eğer tasarım alacaksanız kesinlikle spectrum almalısınız. Düşman saldırılarının en az % 50' sinden kesilmeden kurtulursunuz.

Adsızed.png

Keyifli forumlar.

3. Ben tasarımların hiç birini sevmiyorum hepsi gereksiz gibi görünüyor aegis yoksa aegis al lazım olur belki.

4. Jackpot videolarını izlediysen spectrum ve sentinel gemileri kullanıyor

*Spectrum 30 sn boyunca rakibin ve senin vuruşlarını düşürüyor ama senin vuruşların rakibinden biraz daha fazla oluyor Çok zor anlarda veya çoklu saldırılarda kolay kolay patlamazsın

*Sentinel in yeteneği uzun sürüyor ve kalkanların daha dayanıklı oluyor Spectrum la olan vs sinde spectrum a karşı böle bir üstünlük sağlamakta Spectrum eğer sentinel e karşı savaşcaksa yeteneğini doğru zamanda kullanmalıdır

5. Sentinel seni kaleye dönüştürür. Spectrum ise sadece o anki hasarı azaltmak için kullanılmakta.

6. 6tarik59

6tarik59 User

Spectrum senin vuruşunuda azalttığı için avantajı kadar dezavantajıda var ama sentinel spectrum kadar iyi bi koruma sağlamsada vuruşunu o kadar azaltmadığı için çok daha iyi bir savaş imkanı sağlar. JPA videolarınıda izlersen eğer çoğunlukla sentinel gördüm ben :)

7. kardeş spectrum 30 saniye koruma demek kasılırken patlamadan kaçmak demek oluyor patlamak istemiyosan spectrum .

8. Sana saldıranların hasarı 1/6 seninkinler 1/2 oluyordu sanırım
    Yani 60 k yerine 10 k yiyorsun
    Bu da baya iyi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.