Spectrum vs Aegis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiaremy94 tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Dün akşam kutudan spectrum çıktı özellikleri tam olarak nedir? Ayrıca kapı, baskın ve kasılmak için spectrum mu aegis mi daha iyidir?

2. 6KN

6KN User

specturum yüzde 80 vuruşu düşürür kasılmak için aegis ama 3 vs 1 yada bunun gibi savaşlarda specturum

3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Spectrumun plazma kalkan özelliğini açtğınız zaman size gelen saldırılar %90 civarı azaltılır. Size 100 bin vuruluyorsa siz bu hasarın sadece 10binini alırsınız. Ayrıca sizin vuruşunuzuda azaltır.

4. melih

melih User

aegis spectrumu vs de alır çok rahat bi şekilde

5. Melih deneyelim istersen bi ara o vsyi.
    Kardeşim gemi özelliklerini atsaydın dha rahat yardımcı olurdum ikisini de kullanıyorum.
    Spectrum vslerde tartışmasız daha iyi ama dersen ki bende vs atacak gemi yok tabii ki de aegis.

6. tiaremy94

tiaremy94 User

Ekipman; 2 hangar - aegis - spearhead (pala için), 8 iris, 1 havoç, 25 lf3, 1 lf4, 18 arge, 16 bo2, 15 hız

Ben sadece çok nadir baskına gidiyorum devamlı zeta yapıyorum ve peti 15 level yapmaya çalışıyorum. Sadece kapıda kami atarken spectrum çok faydalı olabilir diye düşündüm sonuçta gamma'da tallonlar 240k falan vuruyor.

7. Kapilarda aegis her zaman en iyisidir.

8. s
    pectrum yetenk aç aralrına dal kalkan saglam olsa kesemezle peta t kesersin ben pet level artırınca beta talin yapcam spectrumla 15dk bir yetenk 15dk 2-3 talon kes kami at bence

benim konumada bak yei başlayanlar venom ws spectrum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2014
  9. Yılmaz internetten biraz kami atma taktiği bakarsan specin çok gereksiz olduğunu görürsün kapılarda.

10. tiaremy94

tiaremy94 User

Abi 15 dk da bi kami nedir ya ben doldukça atıyorum :D sadece gamma'nın tallonları çok vuruyor o sıkıntı

11. ömer chat ban yedim

12. -onur5000-

-onur5000- User

Bence spektrum çok rahat alır diyorum tamam aegisde canı var ben aegisim ama spektrumum olsa onu kullanırım bir aegisle spektrum vs atsa spektrum alır çünkü aegis max 180k vurur golinin 260k vuruşa çıkanı var her şey vuruş değil diyorsunuz 13 lf4lü aegisin goliyi yatırma videosu var diyorsunuz afedersin o kurmay goli oyunu bırakmalı bence hiçmi hiç oyunculuğu yok ayrıca solace goli ile aegis vs atarken aegisin 70k canı kalmıştı spektrum olsa kesin patlardı ayrıca pvpde 3 spektrumun 4 aegisi yatırdığını bile şahit oldum kesinlikle '' Spektrum ''

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.