spectrummu venommu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sampson tarafından 14 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sampson

Sampson User

arkadaşlar 2lf4 8iris full lf3 bi gemim var yeni gelen etkinlik sayesinde montajdan bir tane tasarım alma şansım var bu seviyelerde spectrummu yoksa venommu işime yarar kaçmak ve kasılmak için pvp pek yapmıyorum suanda. yardımcı olursanız sevinirim :)

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ben spectrumu tercih ederdim.

Arkadaşlarınızın farklı tavsiyeleri olacaktır.

Keyifli kasılmalar dilerim

İyi forumlar.

3. Sampson

Sampson User

başka arkadaşların tavsiyelerinide almak isterim venom tekilliği için onu tercih et diyenlerde oldu ama benimde içimden spectrum geçiyor :D

JUPlTER bunu beğendi.
  4. jarekkk

jarekkk User

"işime yarar kaçmak ve kasılmak için pvp pek yapmıyorum suanda."
    Kendininde söylediği gibi kaçmak için dersen spectrum :) Direk olarak %80 dmg azaltıyor hatta bazen ben yeteneği bastıktan sonra 10sn felan daha kutu topluyorum rakibi iyice alaya almak için :D 1vs1de spectrum varken patlamazsın ki karşıda venom varsa yeteneği bastığı anda ema at iptal olur :)

Ama kasılmak diyorsun bir yandan yani venomu aldıktan sonra iştesin ya gemiyi al köşeye at kristallona bi tane tekillik bekle . gibide yapabilirsin :) sonuçta senin tercihin.

İşin içine pvp girdiği anda spectrum yani buldozer gibi ezer geçer venomun şansı yok :D Ama diyorsanki kasılmayı seviyorum venom yani +%5 dmgside var yeteneğide var.

Bana kalırsa kesinlikle düşünmeden 1sn bile spectrum

5. Sampson

Sampson User

çok açıklayıcı ve ikna edici oldu :D spectrum alıcam teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanınız.

İsteğiniz üzerine kilitlenmesi uygundur.

Keyifli kasılmalar iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.