spektrum ve sentinel kalkan değeri farklı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Düzenbaz tarafından 29 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Düzenbaz

Düzenbaz User

arkadaşlar ben daha çok spektrum , sentinel veya solace kullanıyorum özellikleri bence cyborg a göre çok daha iyi. Şimdi spektrum da kalkanım 607k iken ekipmanı sentinel e geçirince 565k oluyor sentinel in veridiği %10 kalkan bonusunu geri mi aldılar. diğer kalkan tasarımlarındada kalkanım 608k falan oluyor bitek sentinel düşük. Nedenini bilen var mı.

Son düzenlenen: 29 Aralık 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Az önce sizin söylediğiniz yöntemle denediğimde bir fark görmedim. Lütfen tekrar denyeyiniz, eğer sorun devam ederse detaylı bir video ile birlikte supporta yazınız (bakınız:Support Video Gönderimi Hakkında)

İyi forumlar.

3. Düzenbaz

Düzenbaz User

bende yine aynı sorun oldu fakat çıkış alıp tekrar girince düzeliyor sorun devam ederse supporta atacağım

4. WolfWar

WolfWar User

Ben de denedim sizde bir sorun var sanırım.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Diğer gemileri denerken mevcut bir kalkan desteğiniz var ise, sentinel gemisine geçtiğinizde bitmiş olabilir ve bu da daha az kalkan değeri görmenizi sağlamış olabilir. Cevap veren arkadaşlarım gibi ben de denedim ve problem göremedim ve aklıma sadece destekleriniz süresinin bitmiş olabileceği geldi. Takım arkadaşımın da dediği gibi sorunla tekrar karşılaşırsanız video çekerek support'a gönderebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. sadece bu gemide değil ben yeni gemidede denedim akşam oyundan çıkmadan hangarda değiştirdim centrion tasarımlarını tekrar aynı tasarıma döndüğümde kalkan düşüşü yaşanıyo.oyundan çıkıp girmek gerekiyo.bi de bu şekilde deneyin.

7. Düzenbaz

Düzenbaz User

o sıra kalkan desteğimin bitmesine 9 saat kadar vardı alttaki arkadaşta da aynı sorun olmuş

aynen oyundan çıkış alıp deneyince düzeliyor.

8. Arkadaş sorunu defalarca denemiş ve öyle yazmış lütfen yazıları iyi okuyup anlayınız, destek bitmiş olsa bu bir seferlik bir olay olur, aynı şekilde tekrarlanıp durmaz, lütfen.

Düzenbaz bunu beğendi.
  9. Düzenbaz

Düzenbaz User

zaten kalkan desteği bitse %25 lik bir kayıp olur fakat burda %10 luk bir kayıp söz konusu.

deneyen arkadaşlar şöyle denesin örneğin sentineli veya başka kalkan tasarımlı goliyi 1-6 2-6 veya 3-6 ya portalda bıraksın sonra 1-8 2-8 veya 3-8 artık şirketiniz hangisi ise o hangara gidin , hnagarda kalkan tasarımlı bir gemi alın bastion solace veya spektrum tüm ekipman bu gemilerden birinde olsun sonra hangarda x-6 haritasındaki geminize ekipmanınızı geçirin %10 luk bir kalkan kaybı oluyor bende oldu bir kaç arkadaş daha olmuş.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Dediğiniz gibi bir deneme yaptım tekrardan. Sonuç aynı bir fark göremedim. Sizden ricam detaylı bir video ile supporta yazınız.

İyi forumlar.

11. Düzenbaz

Düzenbaz User

çektim videoyu , konu kitlenebilir teşekkürler.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorunu bizlere iletdiğiiz için teşekkür ederim:).

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.