Sperhead hakkında

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Corsing, Dec 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Corsing

Corsing User

arkadaşlar ben sperhead almayı düşünüyorum da kamu etkisi 30 saniye falanmış ben kutu toplamak için bunu almak istiyordum ama yazmışalr ki eğer kutu toplarsan bu 30 saniye tekrardan başlar, yani 30 saniyede bir kutu mu toplamam gerekiyor o sürenin bitmemesi için ? ve 4-x x-5 x-6 gibi yerlerde toplasam bir sorun olur mu, kamu olduğunda başkalarının beni haritadan veya şansa üstüme tıklayıp vurmasından sıkıldım :/

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Söylediğiniz gibi mükemmel kamuflaj yeteneğı aktifken geminiz ile kutu toplarsanız yetenek sonlanır. Yinede düşman yakınınıza geldiğinde yetneği kullanıp, oradan uzaklaşmak için kullanabilirsiniz.

Size tavsiyem Şimşek Vegance (Sarı Vega) kullanmanız yönünde olacaktır. Yeteneği kullandığınızda 700+ hız ile düşmanlardan rahatlıkla uzaklaşabilirsiniz. Mükemmel kamuflaj yeteneğinin desteksiz soğuma süresi 6 dakika, Muavin Yakıcı Yeteneğinin soğuma süresi ise 3 dakikadır.

X-5, X-6, X-7, X-8 gibi haritalarda düşman ile pek karşılaşmasanızda, 4-X haritasında özellikle düşmanlardan kaçarken her iki geminin yetenekleri işinize yarayacaktır.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Dec 26, 2018
  3. Spearhead'ı genelde hızlı olduğu için tercih ediyorlar kamuflajı ile kutu toplamak da mümkün olmadığından sadece hız avantajı iyi oluyor fakat şuan herkesin elinde buz roketi oluşundan hızın da pek bir önemi kalmıyor.

4. Corsing

Corsing User

hızın önemi yoksa vegayı alıyorum ikisini de full hız dizdiğimizde sperhead 490 vega 480 oluyor, 45 k uridium bunun için değmez sanırım

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Alacaksanız birleştirden şimşek vegayı almanızı öneririm. Birleştirden alamazsanız açık arttırmada kredi basarak alabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks., WolfWar and Corsing like this.
  6. WolfWar

WolfWar User

Bence şimşek vega al baskın atarken de kullanırsın sperhead eskisi gibi kullanışlı değil artık.

7. Henüz almadıysan gemi için uridium harcamanı önermem umarım uridium ile almamışsındır :)

8. dur uridiula gemi almaa durrr

9. Corsing

Corsing User

çok kararsız kaldım ya çok çabuk mermim bitiyor kasılamıyorum kutu topluyorum mermi almak için kutu katlayıcım da bitti mecbur kutu topluyorum gün boyu vega almaya karar verdim ben de

10. Şimşek tasarımını alırsanız (kresi ya da açık arttırma ile alın) hız yeteneği buzdan etkilenmediği için rahatlıkla kaçarsınız.