Sperhead ( sinek )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum, bu sinek gemisinin Kamuflaj yeteneğini 7.500 kez kullanınca çok güzel bir başlık veriyor en kolay yoldan nasıl yapabilirim taktik verir misiniz ? çok güzel bir başlık kafaya taktım onu hangi tasarımda durursam daha kolay alabilirim elite mi ? veteran mı ? normal mi ?

2. Yetenek süresi azaltıcı destek alabilirsin, onun dışında spearhead elite kullanırsan daha iyi olur. Gerisi sana kalmış, parmağına kuvvet :)

3. Elite tasarımı kamuflaj yeteneğinin süresini düşürüyormu ?

4. Spearhead Elite
    Bu tasarımla Spearhead'in % 5 daha fazla hasar verir. Mükemmel kamuflaj ve keşif yeteneğinin süresi % 50 uzar ve hedef işaretlemenin süresi % 25 kısalır. Felç edicinin bekleme süresi % 15 artar. Spearhead'ini elit yok ediciye dönüştür!
    Spearhead Veteran
    Spearhead için % 5 tecrübe ve şeref puanı bonuslu veteran tasarımı. Spearhead ile klas bir keşif gemisiyle saldırıya liderlik etmenin heyecanını yaşayacaksın!

"Mükemmel kamuf. ve keşif yeteneği süresi % 50 uzar" açıklamasında yeteneğin bekleme süresinden bahsetmiyor, yeteneği açınca 45 saniye mükemmel kamuf. oluyorsun bu tasarımlar, eğer veteran olursa bu süre tahminimce 23 saniyeye düşecek.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Yükleme desteği yada Elite Tasarımını alarak , Yeteneğin yeniden dolma süresini azaltarak daha seri kullanabilirsiniz.

Bunun dışında bir yol yoktur

İyi Forumlar

6. abi ben vazgeçtim bu ödülü kafayı mı yemişim ben yav :D :D konuyu açtıgım günden beri boş zamanımda tıklıyorum 1.000 tane olmuş ancak :D

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bence üzerinde çok fazla durmayın zamanla olacak bir şey bu :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.