Spheared

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by senberk99, Feb 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaslar ben bugun 15 dk once 140 m ye spheared aldim normal 300 e gider bi baktim 100 m koydum 140 m aldim sizce sacma mi oldu aldigim citadel icin biriktiriodum ama baktim azcik gorunce dayanamadim her iste bi hayir vardir kutu veya pallada ise yarae insallah

2. capcalm

capcalm User

palada işe yaramaz kargosu az ama kutuda işe yariyor

3. Merhaba ,

İşe yarayabilir fakat Spearhead ile 5-3 haritasında Palladium toplayıp 2. bir hangar olması lazım oradaki gemiyi'de 5-2'de bırakıp ara geçişlerle hızlı şekilde toplayabilirsiniz. Toplayıp depo dolunca çıkış alıp diğer hangarı oyun sayfasından aktif edip 5-2'de takas işlemini yapıp terkar aynı şekilde diğerine geçip toplamaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. senberk99

senberk99 User

modum 3 hNgR var biri spheared biri leo(5-2 icin) birisi de goli ise yara bence de

5. işe yarar kardeş spearhead pala ve kutu toplamakta en iyi gemi hızından dolayı daha cabuk toplanır.deposunun az olmasıda sorun değil 5-2 deki gemiyle takas yaparak seri şekilde toplanılıyor

Thread Status:
Not open for further replies.