SPPORT CEVAP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ehi*ente*hurrun tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamınaleyküm öncelikle tüm adminlere kolay gelsın. benim yaklask bir ay once gemim calındı ... birsürü kanıt vermeme ragmen ısrarla savcılıktan belge istediler nedenini sorduğumda ise doğru soyleyıp soylemediğimi ordan anlicaklarını soylediler.. umre ziyaretim olduğu için biraz geç de olsa gidebildim savcılığa.. tüm herseyı hazırladım cuma günü gönderdim.. bana merkz ekibin yardıma ıhtıyacı olduklarını pazartesi günü kesinlikle yardımcı olacaklarını söylediler.. sabah 8.30 da yazdım bana gerekli incelemeler yapılıyor dediler.. bunun üstüne 15 saat geçti kaçtane mail attım halaa hiçbir cevap gelmedii.. o kadar ilgisizsiniz ki bi an acaba attığım mailler gitmiyormu dıye dusundum.. ortada calınmıs full gemim var tüm kanıtlarda var ve bana acilen yardım edilmesi ve gerekli acıklama yapılmasını bekliyorum spport tarafından maillerime cevap bekliyorum.. kolay gelsın. 15 saattir tek acıklayıcı birsey soylemediniz.

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48saat içerisinde cevap gelecektir. Lütfen sabırla bekleyiniz. Anlayışınız için teşekkürler. Sonuç olarak bizlerin elinden bu konuyla ilgili bir teknik destek gelemez.

Keyifli Forumlar

ehi*ente*hurrun bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.