sprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mercan47 tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mercan47

mercan47 User

selam spromu uri ile geliştrmk istedim ama geliştrdgmde sprom verilmedi ve urilerim giti

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Geliştirmek derken seviyesinimi yükseltiniz yoksam seprom çktınız urı gıtı ve seprom gelmedimi açık ça yazarmısınız

Keyifli forumlar

3. Kral-87

Kral-87 User

''sepromu uri ile geliştirmek istedim'' diyor yani seviyesini yükseltmişsindir .

4. skylab mı

5. mercan47

mercan47 User

ya skylaptan spromu uriyle geliştrmek istedim .seviye atladım ama spromum gelmedi ve urilerim de giti

6. Kral-87

Kral-87 User

arkadaşımızın yaptıgı şey skylabtan seprom rafineriyi direk geliştirmiş yani oda parayla oldu için. sen sadece level atlattırmışsındır. seprom fln gelmez biraz aktif tut o gelir

7. gelmez öncekilerin seviyesi nolcak :p

8. Kral-87

Kral-87 User

eğer onları geliştirmediysen gelmez yazmayı unuttum :)

9. mercan47

mercan47 User

sprom zaten gelişiyordu 16 saat kaldıgı için orda uri karsılıgından hemen yazıyordu ona basarak yaptım ama faydasını goremedim zararlı cıktım

10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Uridyumla geliştirdiğiniz için sepromun blirli bir süresi vardır ve üretim yapması gerekıyor sadece seviiye atlatmışsınız 2 gun bekleyınız skaylabınızda seprom biriksin kilitlnebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.