SR-5 Roketi Hk.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Hamsi_Kraker tarafından 17 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]

Bu roketin açıklamasında böyle yazıyor . Fakat ne zaman kullansam ben yavaşlıyorum. Adamı kovalarken kaçamasın diye yavaşlatayım diyorum ben yavaşlıyorum kolayca kaçıyor. Veya ben kaçarken adama atıyorum yine ben yavaşlıyorum gelip patlatıyor . Benim bilmediğim bir durum mu söz konusu bu roket hakkında ? Sadece ikimiz de hareketsiz dururken mi atacaz anlamadım ki..

2. -Star-

-Star- User

Çeviri hatası var bu açıklamada, merkez ekibe iletildi. Hedefin hızını değil, senin hızını 3 saniye boyunca %25 düşürüyor. Hedefin kalkanını 80.000 düşürür, verilen kalkan hasarının %50'sini emer şeklinde düzeltilecektir aşağı yukarı.

Son düzenlenen: 18 Kasım 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

-Star- isimli kullanıcımıza cevabından dolayı teşekkür ederim.Oyuncumuzunda dediği gibi bir çeviri hatasından dolayı bu şekilde yazmaktadır.Merkez ekibe rapor edilmiştir.Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

-Star- ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. the_flood

the_flood User

ne zamandır oyuncular moderatör bilgisine sahip ve moderatör gibi konuşmasına izin veriliyor ? o_O

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumun ana maksadı oyuncular arasında bilgi akışını sağlamaktır. Bu nedenle üyelerde diğer oyuncuların sorularına cevap verebilir. Tabi bu süreçte moderatör takliti yapmamaları gerekiyor. İlgili sorun daha önce sorulmuş ve bu bilgiler oyuncular ile paylaşılmıştı.

İyi forumlar.

Minerva ve -Star- bunu beğendi.
  6. -Star-

-Star- User

Moderatör gibi konuşmuyorum. Aksine "Merhaba. ... İyi forumlar." kalıbını kullanmamaya özen gösteriyorum. Top secret dosya değil ki bu möderatör bilgisine sahip olmuş olayım :D

-=ODIN=- ve вuмιηєχнuмє bunu beğendi.
  7. TALIPHAN

TALIPHAN User

bendede aynı sorun vardı, bu yazıyı okuyunca cok sasırdım , bu roket neden var o zaman kim neden istesin kendi hızını düşürmeyi :D

8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Şahsen ben özellikle SR-5 Roketini Vs'lerde kullanıyorum. Tek konfide rakibi almamı sağlıyor :) Bardağın bir de dolu tarafı var

Merhaba,

.Paradoks. Adminimizin de belirttiği gibi "Forumun ana maksadı oyuncular arasında bilgi akışını sağlamaktır. Bu nedenle üyelerde diğer oyuncuların sorularına cevap verebilir. "

İyi Forumlar. :)

-Star- ve GRANDMENTOR_OF_SPACE bunu beğendi.
  9. Karşındakini değil sizi yavaşlatıyor. Troll roket :p