sSeviye artınca gemilerin güçleride artsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Doğukanom tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Doğukanom

Doğukanom User

Arkadaşlar oyunda seviyeler sadece haritaya geçiş yapmaya ve yeni görev yapmaya yarıyor.Ama onun dışında hiçbir işe yaramıyor.Ben diyorumki her seviye atladığımızda geminin özellikleride artsa nasıl olur.Ben bir kaç örnek veriyim.Goliath gemi özellikleri
    256.000 DP
    300 hız
    1.500 Ambar
    Nano gövde:256.000

Geminin özellikleri böyle ve her seviye atladığındaki gelişimi:

Seviye 1'den Seviye 2'ye geçiş GOLİATH

Hız:%1 artış
    DP:%2 artış
    Nano Gövde:%2 artış
    Hasar:%3 artış
    Ambar:%5 artış
    Kalkan:%3 artış

Goliathın özellikleri seviye 1'den başlayıp her seviye atladığında aynı şekilde üstüne eklenerek devam edecek.Fikrime istek gelirse anket açacağım şimdiden teşekkürler.

Konuya kaldığı yerden devam ediyorum.Ve işte en çok tercih edilen gemilerin artışları:

Wengeance:

DP:180.000
    Nano Gövde:180.000
    Hız:380
    Ambar:1000

Seviye +

DP:%1 artış
    Nano gövde:%1 artış
    Kalkan%3 artış
    Hız%1 artış
    Ambar:%3 artış
    Hasar:%2 artış

Bigboy:

DP:160.000
    Hız:260
    Ambar:800
    Nano Gövde:160.000

Seviye+

DP:%3 artış
    Nano gövde:%3 artış
    Kalkan:%2 artış
    Hız:%2 artış
    Ambar:%4 artış
    Hasar:%2 artış

Son düzenlenen: 6 Ekim 2014
  2. Kardeş hasar ve hız konusuna karşıyım nedeni oyunda dengesizlik yapabilir. Hasar yerine kalkan olabilir.

Fakat olumsuz gözü ile bakıyorum nedeni oyuna yarardan çok zarar getirir zaten oyunda full + fuller fazla vuruyor...

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aynen hız konusunda bende karşıyım tüm dengeler bozulur çünkü en hızlı o diye vega spear alanlar için adaletsiz olur hasar olabilir bence ama %4 büyük bi sayı %2 olabilir darbe puanıda %1 bu konudan tavsiyeleri alıp ayrı bi konuda anket aç bence olumluyum bu fikre

4. Doğukanom

Doğukanom User

Prozen ben tam açıklama yapamadım galiba.Her gemi için farklı özellikler gelecek.Örneğin Goliath %3 ken wegada %2 olacak yani her gemide özelliklerine uygun denge bozmayacak şekilde artış olacak.Ama tabikide dediklerinizi göz önünde bulunduracağım.Ve anket açıyorum

Ben anket açamadım bu konuya.Başka bi konudanmı açmam gerekiyor yazarsanız sevinirim.Foruma yeni üye oldum cahillik :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2014
  5. Kardeş alt alt a mesaj atma bann alabilirsin.

2. Si onceden konuyu silebiliyordun modlardan rica edip konun silinmesini iste yeni bir konu aç oradan anket yap.

6. Bence hiçbir şekilde olmamalı...

7. hız demişsin hayta olmaz

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu yine güçlünün gücüne güç katmak olacak değişen bir durum olmıyacakki :)

Ayrıca lütfen üst üste yazmayınız.

İyi forumlar

9. Birincisi sayılar fazla ikincisi lvl 1 den itibaren deilde 16-17 den sonra bi artış olursa daha mantıklı olacağını düşünüyorum...

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.