Bug / Oyun hatasi Stabilize Ettiğim Modüller Kayboldu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 20 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1 Adet HP-XH01 ve 1 adette DMG-XH01 stabilize etmiştim.

Stabilizasyonda DP modülü %31 hammerclaw için dp verir durumdaydı, DMG modülü ise %15 lazer hasarı veriyordu.

Bunları gemiye taktım sonra diğer modülleri dağıtım stabilize etmeye devam ettim, hammerclawdan bu taktığım iki modülü çıkardım ve kayboldu.

Kaybolma olayı ise oyun clienti tamamen dondu ve yeniden başlattıktan sonra meydana geldi?

Benim bu modüllerim envanterde de görünmüyor.

Not: DP modülüm gelmiş ama DMG modülüm kayıp.

Son düzenlenen: 20 Ekim 2024
  2. smoonrise

smoonrise User

İhtiyar sen daha iyi bilirsin ama bence teknik sorun diye supporta mail yolla buradan çözmezler bu sorunu gibi geldi bana :(:oops:

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Görsel bir bug oluşmuş olabilir konfigrasyonu sil yaparak tekrar deneyebilirmisiniz hala çözülmüyorsa supporta stabilize ettiğiniz modülün serisini ve stabilize tarihini ileterek bir bilet oluşturun buradan buna yardımcı olabileceğim hiçbirşey bulunmamakta.

İyi Forumlar.