Stabilize Hatası

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve oben tarafından 24 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oben

oben User

stabilize edildiğinde yeni değeri eski değer gibi gösteriyor bunun düzeltilmesi lazım belkide gemileride yanlış gösteriyor yanlış değerler veriyor sorusuda aklıma takıldı bıraktım stabilize etmeyi valasılı vel kelam bu oyun nezaman duvara toslar diye iyice meraklanmaya başladım.

2. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Bu durumu ileteceğim. ;)

İyi forumlar.

3. bende stabilize konusunda sorun yaşadım soloce plus için bu yeni gelen modülün kırmzısı çıktı 2 defa stabilize ettim %10 düz hasar çıktı sonra 160 parça verip tekrar stabilize ettim 7 roket hasarı verdi bende savaşlarda lazım olur deyip kurtara tıkladım tam o anda oyun koptu ve bunu ilk defada yaşamıyorum stalibize sisteminde bir sorun var stabilizasyon sonrası oyun kopuyor supporta yazdım bekliyorum

titans___ bunu beğendi.
  4. BayTb2

BayTb2 User

bugun bende 3 modül dönüştürdüm 3ü de gereksizdi ama ne hikmetse solace modüllerim gitmiş :D oysa diminisher venom ve cyborg modüllerini parçalamıştım . Galiba artık bir işlem yapmadan önce videoya cekip öyle denemek gerek.

5. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Bu hatayı raporlarıma ekledim. Konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar. :)

oben bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.