statu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KERTEN tarafından 29 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KERTEN

KERTEN User

merhaba sayın modum ben gemi satın aldım satın aldıgım kişi daha once krdi kartıyla cekmiş oldugu uilerle vs hesabımı geri alabirmi bunun cözümü yokmu saygılarımlaa

2. G_s_G_s

G_s_G_s User

Yok artık :D ne gunlere geldık notere gıt patendı al acılen ısını sansa bırakma admınlerde ole dıyıcek sen benı dınle hemen en yakın noterden patentı satın al gemının :)

3. KERTEN

KERTEN User

ciddiyim nasıl yapabirz varmı böyle bişy

4. kardeş hesap satışı yasak support herhangi bişi yapmaz boşuna yazma ceza alırsın ayrıca adam karakola gidip şikayet ederse seni gemisini geri alabilir ve sen yine hiçbişi yapamazsın gemi almanın sonucu bu oyun başta diyor hesap satışı yasaktır diye

5. KERTEN

KERTEN User

savcıymış buymu kaç ay surer vede nekdr parası gider geri alması icn saygılar

6. kardeş geri alması için parası gitmez polise şikayet edip şikayet dilekçesini supporta yollaması bide elinde oyuna para çektine dair fişi felan varsa çarı 3 günde geri alır sense hiçbişi yapamazsın

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Gemiyi satın aldığınızı destek birimine söylediğiniz takdirde, onlar hesabınızla ilgilenecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.