Statü & İptal' de Ödeme Bilgilerini Silemiyoruz ? Neden Kalktı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÐRÉNΛLINÉ tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce alışveriş yaptım, paket bitiminde otomatik yenileme yapmasın diye Statü & İptal' den ödeme bilgilerimi silmek istiyorum, fakat bunu yapabilmek için kullandığımız SİL butonu kaldırılmış. Ödeme bilgilerimi nasıl sileceğim, yetkili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Statü
    Aktif / İptal Edildi

Şeklinde olmasını istiyorum, fakat görünürde SİL butonu yok. Kontrol ederseniz sizler de göreceksinizdir.

2. Merhaba ,

URIDIUM bölümüne tıklayın ve açılan sayfadaki ABONELİKLER bölümüne tıklayın. Eğer abone olduğunuz otomatik yenilenecek bir paket varsa orada gözükmesi gerekiyor.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. İlginç bir şekilde sorunu çözebildim, başınıza gelirse bu yöntemi kullanın;

1- Anasayfa ekranında Uridium sekmesine tıklayın
    2- Aboneliklere basın, harici bir pencere açılacak ve size ödeme bilgilerini silmeniz için bir SİL butonu sunmayacak. (Buraya kadar hatayı görmeniz için tarif ettim, aşağıdakileri yapınca soruna çözüm bulacaksınız.)
    3- Açılan o harici Abonelikler penceresini kapatın
    4- BALANS' a tıklayın sayfa açılsın
    5- BALANS menüsündeyken ABONELİKLER' e tıklayın

ve karşınızda ESKİ TASARIMIYLA statü & iptal penceresi, o aradığınız SİL butonu da tam olarak yerli yerinde. Bu sayfa diğeri gibi farklı pencerede açılmıyor, yeni sekmede açıyor kendini.

Teknik bir sorun ve can sıkıyor, yetkililere rapor edilmesini rica ediyorum.

Paketler görünüyor lakin otomatik yenilenmeyi İPTAL edebilmemiz için bize hiçbir bağlantı linki vermiyor. Yeni tasarım sorunlu şuan, bende şansa eski tasarıma sahip bağlantıya ulaştım.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, yukarıya sorunun çözümüne dair bir şeyler yazdım. Umarım herkese faydası dokunur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2015
  4. Merhaba ,

Durumu incelenmesi için gerekli yere bilgi vereceğiz. En kısa zamanda düzeltilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.