Statü İptalll

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler 1 hafta once indirim avantaj aldım bida almak istiyorum sorun oluştu falan diyor iptal et diyor statü iptale girdim iptal ettim bida aldım yine olmadı neden alınmıyor

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz ?

Ayrıca Statüyü iptal ettikten sonra , Oyundan çıkış , yapıp tekrar giriş yaparak kontrol ettiniz mi ?

İyi Forumlar

3. YOK YİNE OLMYOR ADMİNİM DEDİKLERİNİDE YAPTIM SORUN BİLDİR FALAN VAR

4. Ürün karşısında statü iptal olmuyor banada olmuştu. ''Soruların veya yardım için lütfen şu yazının altında ya da üstünde iptal etme yeri olması lazım onu dene.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2015
  5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle lütfen forumda tamamen büyük harfle yazmayınız. Kurallara aykırıdır.

Alış verişinizi kredi kartı ile mi yaptınız? Eğer öyleyse iptal etme seçeneği çıkmaktadır. Kişisel ödeme bilgilerini sil ve devam eden paketlerini iptal et. Seçeneğini kullanmanız yetecektir.

İyi Forumlar.

Whiterainbow bunu beğendi.
  6. Öyle bişey yok statü iptal çıkıyor oğeyi satın aldıgımdada sorun bildir çıkıyor

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Aldığınız hataların görüntüsünü alıp buraya atar mısınız lütfen ?

İyi Forumlar.

8. [​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2015
  9. Merhaba ,

Görsel ile birlikte durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildirdiniz mi ? Eğer bildirmediyseniz gerekli bilgilerinizle birlikte görseli de ekleyerek support'a yazınız.

İyi forumlar.

10. aries123

aries123 User

Mobil odememi kullanıyorsun?
    Eğer oyle ise hattın mobil odemeye kapalıdır belki.

11. kredi kartı kullanıyorummmmmm

12. Merhaba ,

Yukarıdaki mesajımda dediğim gibi gerekli bilgilerinizle birlikte kanıt olarak resimi de ekleyere durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz. İnceleme sonrasında en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.