Steadfast ve Abide Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *ТФPЯΛКБΞЏ*(КΛŁΞ) tarafından 11 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu lanet yaratıkları kaldırın Allah aşkına bl haritalarında dolanırken tamir olamıyorum hani verdiği hasarda değilim onlar yüzünden gezerken tamir olmuyor gemi.N/A şu oyunun 2 hafta önceki hali şuandan bin kat daha iyiydi herşeye rağmen.Yeni şeyler yapmayın eskiyi getirin hiçbir etkinlik,yeni özellik istemiyoruz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2020
    polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. 1feder

1feder User

bl haritalarında yaratıklar ne ayak hakketen

3. Proları ve B03 leri fullememiş gemi BL de gezemez artık. Attend veya impulse kesmek istiyorsun zıpçıktı yaratıklar gelip uzaktan uzaktan sıkıyor. Kalkan dolduramıyorsun, tamir olamıyorsun. Eee ne yapacaksın kurtulmak için basacan beyazı patlatacan. Elitleri harcayacan karşılığında ödül 10 uri :D

4. Yarın ki resette yeri değişecekmiş :D

5. 1feder

1feder User

bence kesinlikle değişmesin bota atanlar var onlara iyi oluyo

6. Aynen mindfire kesenler eliyle yaratık kesenler invoke kesenler insan değil onlara ne olursa olsun demi ?

7. Merhabalar,

İlgili durum hakkında mağdur olduğunuzu tahmin ediyorum, bende aynı şekilde sorunlarla karşılaştım. Lütfen Buradaki geri bildirim konusuna fikir ve önerilerinizi yazınız, gerekli raporlama işlemleri oluşturulup merkez ekibe yollanacaktır. Ek olarak da biraz daha tartışma ortamı yaratacak cümlelerden kaçınmanızı rica ediyorum.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2020
  8. 1feder

1feder User

bende elimle kesiyorum ama ona da sıkıyorum kaçıyo gıdıyo baskalarına musallat olmaya bence bı sorun yok

9. Yazdım teşekkürler kilitlenebilir.

10. Merhabalar,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.