Steam birlik antlaşması ve para kazanma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C.I.A™|Antikor˜[B] tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Steam iş birliği nasıl olur?

1. Kesin yapılmalı

oy sayısı 6
    100,0%
  2. Geliştirilebilir ama başarılı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BigPoint portalı altındaki Darkorbit oyununu Steam çatısı altına alacak bir antlaşma yapılmasını taleb ediyorum.
    Kes o sesini mevzuya geç çabuk! Peki bu gerçekleşince ne olacak?
    -Kullanıcılar steam pazarından faydalanabilecek
    örneğin: Pazarda roket modülünü 0.35 kuruşa alıp satabilmeli yada birinin koyduğu B02 yi 1.48 kuruşa alabilmeli...vb.
    -Oyunu oynayanlar artık gerçek manada bir şeyler kazanabildiğini hissedince daha çok oyuna bağlanacaklar vesellam...
    ---Not: Böylece Yasadışı hesap satışlarının da önüne geçilebilir.

2. Oyundan para kazanacağız yani.

Ve bunu BigPoint isteyecek :) Pek mümkün gübi görünmüyor dostum tek taraflı bir şey değil zaten.

Yanlış anlama güzel düşünce.Ama yapmazlar.

Bir kaç oyunda steamdan para kazanıyorum :D DO'da olsa :) ama işte..

3. Pazardaki alım-satımdan elbet darkorbitte payını alacaktır biliyorsun -%15 lik bir pay firmalara dağıtılıyor :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Evet :)

Ama dediğim gibi zannetmiyorum.

Oy vermeyi unutmuşum.

5. Düşüncen için teşekkür ederim :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Steam Valve ' ye ait bir Oyun Dağıtım ve Satış Programı.

Bigpoint ile Valve arasında bir anlaşma olacağını sanmıyorum , Çünkü Dark Orbit İndirilerek kurulan bir oyun değil.

Kaldı ki Steam ile anlaşma kurulsa bile , Oyuncuların Steam hesabı ile oyuna girmesi gerekir.

Bigpoint kendi veritabanını ve sunucularını kurmuşken , Farklı bir yayımcıya ihtiyaç duymaz , bu nedenle zayıf bir olasılık

Keyifli Forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  7. Aliens

Aliens User

Bende olacağını sanmıyorum. O yüzden olumlu veya olumsuz oy kullanmıyorum. Ama yine de iyi fikriniz için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.