Steam Hk.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve XooVooX tarafından 7 Aralık 2025 06:44 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. XooVooX

XooVooX User

Selam. 1 yıldır TR5 de oynuyorum. Bu hesabımla steamdan oyuna giriliyor mu?

2. ŞahFD

ŞahFD User

O konu biraz karışık Şimdi eski hesabından server seçme yerinde steamde giriş yaptığında seni otomatikmen yönlendiren sunucu Global 5 Calisto (PVE) ye geçiş yapıp oynayabiliyorsun.

Steamdan giriş yaptığında ise seni otomatikmen Global 5 (PVE) Sunucusuna atıyor, fakat server seçme yerinden istediğin tüm sunucularda yine oynama hakkın oluyor.

Ama gel gelelim ki eski hesabınla steamdan giriş yapamıyorsun, yani o kadar mantıksız ve karmakarışık bir işlem yapmışlar ki algılamaya çalışıyorum beynim yanıyor

özetle:Steamden giriş yaptığın zaman istediğin serverde oynama hakkın olabiliyor fakat eski hesabından steamde giriş yapamıyorsun. Ya client yada flashla girmek zorundasın mecburen kaldıki unity'de o kadar fazla hata ve bug var ki ben hala flash versiyonlusunu oynuyorum.

XooVooX bunu beğendi.