StonePark Kim ?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve BLADE-OF-ARTEMİS tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba Arkadaşlar, Adım StonePark, Şuan USU EAST Serverinde Oynıyorum.. Herkezin Olduğu Gibi Benimde Bir Darkorbit Hikayem Var, Nasılmı ?

2008 Yılında Sınıf Arkadaşımın Tavsiyesi İle Başladığım Oyuna İlk Olarak Turkiye 1 Serverinde Başladım. O Zamanlar Geliştirme Tasarım Felan Tabi Hiçbirşey Yoktu. 8 İris Ful LF3 ve Kalkan Bir Gemi Yapmıştım. O Zamanların Full Elit Gemisi Diyebiliriz :D Daha Sonra 2009 Senesinde Bot Kullanmam Sebebi İle Gemim Kapatıldı. 2010 Yılında Turkiye 1 Serverinde Tanıştığım Bir Arkadaşım Bana Facebook Üzerinden Bir Mesaj attı ve Beni USA EAST Serverine Çağırdı. Bende Tabi O Zamanlar Online Oyun Oynamıyorum Canım Sıkıldı ve Onun Davetini KAbul Ettim. Oraya Gittiğimde Farkettimki, Turkiye 1 Serverin de Gece Yarısı 80M den Alamadığım Gemiyi USA saatine Göre Akşam 8de 5M den Alabiliyorum. Bunu Öğrenmem Beni Biraz Daha Mutlu Etti ve Oyuna Bağladı. 2 Sene Boyunca USA EAST serverinde Oynadıktan Sonra Gerek Okul Problemleri Gerek Bazı Sorumluluklarım Yüzünden 2 Sene Ara Vermek Zorunda Kalmıştım. Oyuna Ara Verdiğimde Gemim 3 Hangar, 12 Arge, 2 Havoc Ful LF3, FUL B02 Ve Bir Adet Pet'im Vardı. Petimde Kamikaze 3, Toplayıcı 3, Ve Birtane daha Özellik Vardı Onu Unuttum Şuan :D 2014 Yılında Oyuna Geri Geldiğimde Ageis, Citidel Ve SpearHead Gibi Yeni Gemilerin Geldiğini Fark Ettim, Bunları Görmek Beni Biraz Mutlu Biraz İse Mutsuz Etmişti. Yaklaşık Oyuna Geri Döneli 1 Ay Oluyor ve Çoğu Zaman Darkorbit Yetkililerine Kızıyorum ""Neden Bu kadar Çok Yenilik GEtirdiniz"" Diye. :D Çünkü Bu Yeniliklerin Hepsini Birden Düzenlemek Gerçekten Çok Zor. Geliştirmeleri, Arge Puanı Tasarımları, LF4'leri , Drone Tasarımları vb. Fakat Şuan Gemimin İyi Olduğunu Düşünüyorum, Çok İyi Denemez Ama Beni İdare Ediyor. Merak Ettiğiniz Birşey Varsa Sorabilirsiniz..[hr]

Regards,
    StonePark

2. SkyFall06

SkyFall06 User

Ya birsey sorucam bildiginiz gibi artık flaxlar 2m ye satilmiyor.bu sadece tr şekerli içinmi yoksa bütün serverler içinmi geçerli ona göre başka bir sw de başlayıp aegis Flan dizicem

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Tüm serverlarda aynı şekilde geçerlidir.
    Buarada arkadaşımıza hoş geldik dileklerimi iletirim.

Keyifli Forumlar

4. Sen de benim gibi bırakıp bırakıp başlamışsın :D Ama benim aralıklar o kadar fazla değildi tabii.:)Neyse ne diyelim tekrar hoşgeldin :)

5. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

6. MaXiMuS

MaXiMuS User

Hoşgeldin. Artemis bana yabancı gelmiyor nerelisin?

7. Hepinize Teşekkür Ederim Arkadaşlar,

Ankaralıyım ama Kocaelide Yaşıyorum :D Niye ki ?