Strateji

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ErcanYılmaz, Sep 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Acaba 30lf4 ful bi sarı vega ile baskında ve toplu savaşlarda iş yapabilirmiyim.Birde 4-5te küçük bos ve uberleri seri şekilde kesebilirim diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ? Ayrıca sarı vega kullananlar varsa iyi bir konfi önerebilirmisiniz ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Bana kalırsa toplu savaşlarda Spectrum iyi olabilir.

İyi forumlar

Last edited by moderator: Sep 22, 2015
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

4-5 haritasında Aegis veya goliath gemisiyle kasmanız daha iyi olur.

30 LF4 olan bir şimşek vengance savaşlarda ve baskınlarda,vurkaç taktiği ile iş yapabilir.

Fakat Keskin S-Modumuzunda belirtiği gibi Spectrum tasarımı baskınlarda iyi işe yaramaktadır.

Keyifli Forumlar.

4. Kardesim Baskinda Vega fazla kullanilmiyor.Spectrum gercekten toplu savaslarda is goruyor.Ayrica Sentinelin Kale yetenegi de cok iyi.2-3 kisinin arasina hic korkmadan giriyorum o ozellikle...Simsek tasarimi ise sizden guclu bir adami Vurkac taktigi ile kesmeye yardimci oluyor.Fakat Pusat daha iyi tapi virkac yapmada.

5. eray

eray User

pusat ve şimşek tasarımlarının ayrıldığı nokta;pusat daha hızlı lazer slotu fazla ancak dp si düşük.
    Şimşek de ise muavin yakıcı yeteneği hızı 5 sn liğine 700 küsürlere çıkarıyor kaçarken iyi oluyor.
    Bende ikisi de var genelde şimşek tasarımını kullanıyorum.Ancak ikisi de çok kullanışlı.
    Baskın için tek iseniz şimşek veya pusat olabilir.Hız olarak çoğu gemiyi geçebilirsiniz.Toplu savaşlarda Spectrum daha yararlı olacaktır

6. toplu savaşta bence solece iş görür specten ziyade istasyon kesmek isteseniz spec alabilirsiniz

Last edited by moderator: Sep 22, 2015
  7. bende toplu savaşlarda yetenek ile rahatça uzaklaşırım ema atıp geri gelebilirim diye düşünmüştüm ama

Toplu savaşlarda muavin yakıcı ile birlikte rahat kesilmem diye düşünmüştüm ama yetenek süresi azaltıcınında çiftini alırım diye düşünmüştüm ama ?

8. Kardesim cift yetenege falan gerek yok.Bence al spectrumu keyfine bak.Icice diroit tasarimi da verse super bi silah oluyor

9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Savaşlarda daha çok goliath kullanılıyor. Ancak vengeance gemisini kullanan oyuncu yok demek yanlış olur.Küçük uber sorunuz için ben küçük yani uberkrisstalline kadar olan bütün uber görevlerimi vengeance ile yaptım.Sebebide gemi hızlı olduğu için 4-5 haritasında daha rahat oluyordum.Konfigrasyonlar normal harita konfigrasyonları npc kesmede bence en iyisi.Savaşlarda pek kullandığım bir gemi olmadığı için savaş konfisi söylemem yanlış olacaktır.

Keyifli forumlar.

10. Baskın mı kaldı yahu artık.Eskilerde ki gibi 40-50 kişi 4-4'te port mu tutuyor yada haritalara mı dalıyor..Baskın oydu işte,yardım etmek zorundaydın birbirinin arkasını kollamak zorundaydın.Daha bugün üzerimde 280 bin gördüm.Tek bir insandan.Milyonlarca uri yatırmak zorunda kalmışken bugün pek takılma derim ben şimşek işe yarar mı diye.Yarar 16 seviyeye geliştirdiysen tüm ekipmanı işe yarar.

ErcanYılmaz likes this.
  11. teşekkürler cevabınız için

12. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.Eğer sorunuzun cevabı bulduysanız konunun kilitlenmesini isteye bilirsiniz.

Keyifli forumlar.

13. teşekkürler kitleyebilirsiniz

14. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.