Strokelight Barrage

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *VRU*-MAFYASI-[S_A] tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaslar iyi günler,

Ebedi blacklight kapısında strokelight barrage keserken patladım 51. dalgada canım 400k olmasına ragmen birden patladım bu çıkardığı küçük roketler plutus kapısında 6k vuruyordu acaba warhead yolladı da ben mi görmedim? Orcus kullanıyorum nasıl kesmek lazım bu canavarı 51. dalga kolay diyorlardı o yüzden şaşırdım size sormak istiyorum?

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Ebedi kapıda gelen roketin vurduğu hasar 350.000 dir. ebedi kapı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz

İyi forumlar.

3. Mineral

Mineral User

Yaratığa 10 saniye kadar vur güvede sonra orcus yeteneğini aktifleştir.Şartlarin el verişliyse full x4 kullan.Bu şekilde yaparsaniz çok rahat geçersiniz bölümü.

4. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle sana yolladığı roketi işaret alıp kes tıpkı plutus etkinlindeki gibi sana etki etmemesi için , sonrasında dp link varsa onu kullan , 2018 dünta kupası lazerinden kullanabilirsin varsa rsb ile karıştırıp kullan , vuruş gücün zayıf ise solace ile dp desteği işine yarayabilir olmadı enerji transferi açıp duruma göre hatta savaş tamir kullan .

Mineral bunu beğendi.