strokelight botları

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BSYO tarafından 27 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BSYO

BSYO User

tren ve normal haritadakiler banlandı ama en önemlisi strokeye 24 saat atanlar halen duruyor bunlar yüzünden rütbe puanları yükseliyor özellikle küresel serverde diğer serverlerde pazar çıkıyorlar en azından adam küreselde hiç çıkmıyor buna bir çözüm bulunacak mı

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Lütfen alabiliyorsanız ekran görüntüsü veya video kayıtları ile supporta başvurun.

İyi forumlar.

3. Solace alıp çek radyasyona sunucu resetlenene kadar kimse dönemesin.

OPTİSYEN bunu beğendi.
  4. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Bunu nasıl yapıcaz detaylı anlatır mısın :D

5. ne botu kardeşim bot mot yok haksız ithamda bulunmayın kanıtınız varmı.

6. Ben daha önce yapmadım ama strokelight canı azalınca takip ediyordu galiba radyasyonda dışarı gidebildiğin kadar gidicen adamların full radarlı petleri bile göremeyecek 500km dışarı sürecen yaratığı arayıp bulamayacaklar mecbur sunucu resetini bekleyecekler.

7. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Bir kez bunu denedim ben baya ileri götürdüm. Fakat ben patlayınca stroke başka gemilere gitti. O kadar canını azalttım başkası kesti :D
    Canı azalan stroke en yakındaki oyuncu kimse gidip ona saldırıyor. Sabit durmuyor.

Sayfayı Paylaş