şu adminlerinizi cm lerinizi iyi seçin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƒΘЯZλ*19oэ*ЌΞЯΞM tarafından 26 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolay gelsin birşey sorucam siz bu cm mi adminmi kimse beni 26,12,2013 tarihi 76734637 idem saat 16,00 da banlayan bence onun adminliğini yada cm liğini elinden alın bizim savaş klanına hizmet ediyor bune böyle ben kural dışı hareket etmeden banmı alıcam şuan sizi şikayet etme hakkım oluştu bilişim suçlarından böylelerinide içinizde nasıl barındırıyorsunuz anlamıyorum ne cm var nede admin chatte durduk yere ban alıyorum ya siz gerekeni yapın yada ben yapacam resimlere bakın
    bu resimlerde ne gibi ban yeme nedeni var bunuda öğreneyim şuan artı asi türk 70 şin yazdıgına baksanıza işte cm niz yada admininiz böyle koruyor ttu yu gerekeni yapmıyor global avrupa 1 eic şirketinde ttu klanına yardım eden adminleri cm lerle ilgili gerekeni yapacaksanız yazın bana ben birşey yapmayacam siz yapmayacaksanız yazın gene bana ben yaparım buradan şikayetimi veririm iyi günler

2. Merhaba ,

Kanıtlarınız ile şikayetinizi support'a bildiriniz. Şu anda chat ile ilgili konular support'a bildirilmektedir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.