Şu Ana Kadar Aldığım En Güzel Chat Banı :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ETİLER-İST tarafından 17 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda haklı ve haksız banlar illaki alıyoruz. Bunlarda oyunun bir parçası ve hep olacaklar. O yüzden çok da şey yapmamak lazım :d
    Konumuza gelince bayağı süredir bu oyunu oynuyorum ve şuana kadar oyun hayatım da ki en güzel banımı aldım. Bir insan ban aldıına sevinir mi ? Evet ben sevindim :d Böyle düşünceli CM arkadaşların Darkorbit ekibinde olduğunu bilmek sevindiriyor beni.

_BlackHood_ bunu beğendi.
  2. Phoenix

Phoenix Guest

Merhaba,

Atamızın adıı başımızın üstünde taşırız, gönlümüzde yazılıdır o güzel isim.
    Malesef ki kendini bilmez bir iki kişinin terbiyesiz yazışmalarına o güzel ismi karıştırmamak için bunu uyguluyoruz.

Gönül isterki adı heryerde olsun ama her ihtimale karşı bunu yapmak durumundayız.

Anlayışınıza teşekkür ederiz

iyi oyunlar.

3. Modum bi dipnot vermeden geçemicem ::d bu nicki 10 kasıma itafen yapmıştım bandan o günden bugüne halachat banım devam ediyor nickimi değişip supporta mesaj attım epeydir beklemedeyim. Bir daha yazsam sorun olur mu acaba karalisteye felan almazlar değil mi buna benzer bişey vardı ya hani

4. G_s_G_s

G_s_G_s User

fikirlermiz ölmez burak atsınlar banı kaldırmasalar utansınlar artemis gorurse kaldırır diye umut edıyorum Yaşa MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

5. Merhaba,

Support ekibinin yoğunluğundan dolayı geri dönüş gecikmiş olabilir.
    Siz tekrardan eski ticket numaranızı da ekleyerek yeni bir mesaj atınız.
    Gerekli müdahale yapılacaktır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.